Életmód

Nyílt napokat szervez a jurtában élő négygyermekes család

Istenmezeje közelében találták meg az igazi boldogságot. Ahogy a gyerekek mondják: az Isten mezején.

Rozgics-Kiss Anita és férje, Rozgics Pál négy gyermekükkel 2018 óta élnek jurtájukban Istenmezeje közelében. Mindannyian boldogok, a családot befogadta és tanítja a természet, ők pedig hálásak a leckékért.

Kapcsolódó
A természettől vesz leckéket, és a semmi közepén boldogan él jurtájában a négygyermekes család
Istenmezeje határában élnek. Ahogy gyermekeik mondják: az Isten mezején.

Életük nyitott könyv bárki számára, aki követi a Családmesék egy jurtából Facbook oldalt. Nincsenek titkaik, ezért tapasztalataikat, a világról vallott gondolataikat nyílt napjaikon is szívesen megosztják az érdeklődőkkel.

A tavalyi évhez hasonlóan 2021-ben is szervezünk nyílt napokat, ahol betekintést engedünk az életünkbe, mindennapjainkba. A Heves megyei Istenmezején szeretettel várjuk azokat, akiket érdekel a természetközeli, egyszerű életmód, nem ijednek meg a hozzánk vezető út kihívásaitól, szívesen ismerkednének hasonlóan gondolkodókkal

– jelentették be közösségi oldalukon.

Tavasztól őszig minden hónapban egy alkalommal birtok bemutatással, jurta nézéssel, közös ebédkészítéssel és beszélgetéssel készülnek, a vasárnapot pedig a gyakorlati tudás elsajátítására fordítják.

Elsősorban azokat a kis-és nagygyermekes családokat várjuk, akik maguk is hasonló terveket szövögetnek, akik számára csupán egy lökés, az élő példa hiányzik, de ajtónk nyitva áll mindenki számára, aki nem „állatkerti séta” miatt látogatna hozzánk

– fogalmaztak.

A jurtás nyílt napok időpontjai (amennyiben a járványügyi helyzet engedi)

  • Május 22.
  • Június 26.
  • Július 17.
  • Augusztus 21.
  • Szeptember 18.

A nyílt napokon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Minden alkalom előtt külön Facebook eseményt készítenek.

Az érdeklődők a szervezes.jurtasok@gmail.com küldött üzenettel jelezhetik részvételi szándékukat.

Kapcsolódó
Családmesék egy jurtából: szeretetben élni az anyafölddel
Így él a Rozgics család négy gyermekével, magas hegyek és végtelen erdők között.
Olvasói sztorik