Életmód

Fácánokra vadászva jótékonykodott Nógrádban Bodrogi Gyula

MTI/Mónus Márton
MTI/Mónus Márton
A jótékonysági vadászatra az egész országból érkeztek vendégek, a többség Nógrád, Pest és Heves megyéből.

Jótékony célból szóltak a puskák a karácsony utáni első napon a Nógrádmegyer határában fekvő Baglyaspusztán. A Fejér megyei Fejes László kezdeményezésére már harmadszor rendeztek jótékonysági vadászatot az országban, Nógrád megyében mind a három alkalommal Baglyaspusztán, írta a nool.hu.

Kapcsolódó
Rangos díjat kapott a magyar színészvilág élő legendája
Legnépszerűbb szerepei a televízióhoz kötődnek.

A résztvevők mindegyike 30 ezer forintot fizetett a jótékonysági vadásznapon való részvételért. Csakúgy, mint a tavalyi és a tavalyelőtti bevételekből, a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórház gyermekosztályának vásárolnak majd berendezést.

Több mint ötvenen jöttek el a jótékonysági vadászatra, köztük ismert emberek is. Itt volt Kemény Dénes, a vízilabda válogatottal háromszor is olimpiát nyerő szövetségi kapitány, Bodrogi Gyula színművész, a Nemzet Színésze és Csejtei Tamás, az ismert zenész, a Fishing and Hunting csatorna munkatársa

– mondta a portálnak Verbói Gábor, Nógrádmegyer polgármestere, a rendezvény házigazdája.

Az egész országból érkeztek vendégek, a többség Nógrád, Pest és Heves megyéből. A vadászvendégek jól lőttek a hétfői hajtásokon, dél felé már 120 körüli fácánt ejtettek el.

A madarak összeszedésében nagy segítségükre voltak a gazdáikkal érkező vizslák. A kutyások és a hajtók is támogatták a vadászatot, ingyen mentek el Baglyaspusztára.

Kapcsolódó
1266 gímszarvasbikát lőttek ki ősszel Zalában
Mexikói, belga, orosz, német, osztrák, svájci és amerikai vadászok is eljöttek a zalai vadászterületekre.
Olvasói sztorik