Életmód

Visszatér a tévébe az ország legnépszerűbb faluja

facebook/rtl
facebook/rtl
Egy titokzatos személy is érkezik Pajkaszegre, aki több férfit is boldoggá tesz majd.

Pajkaszeg, azaz A mi kis falunk televíziós sorozat 6. évada 2022. június közepén ért véget az RTL-en, majd szeptemberben Kolosi Péter, az RTL vezérigazgató-helyettese és programigazgatója egy esemény keretein belül elárulta, hogy a sorozat 7. etapja még idén elindul, írta a Sorozatwiki.

Az ország legnépszerűbb falujának élete – az első két, rövid etapot leszámítva – 2018 óta mindig ősz elején jelentkezett új évaddal, azonban idén ez nem így történt. Ami késik, az nem múlik: az RTL nyilvánosságra hozta, hogy A mi kis falunk 7. évada 2022. november 26-án kezdődik.

Az új epizódok szombat esténként 20 órától lesznek láthatóak a csatornán.

Az első epizódban Szifon és Baki elhatározzák, hogy csocsóasztalt szereznek a kocsmába, a polgármester hátfájdalmai pedig egyre elviselhetetlenebbé válnak

– írta közleményében a tévétársaság.

A friss etapban Laci és Saci kapcsolata ismét tartogat izgalmas meglepetéseket, Kati diétára fogja a polgármestert. Egy titokzatos személy is érkezik a faluba, aki több férfit is boldoggá tesz majd.

Laci egy szerelmes levelet talál az utcán, amiről azonnal megindulnak a találgatások és végre az is kiderül, hogyan zajlanak a karácsonyi ünnepek Pajkaszegen, ahova Gyuri is visszatér, természetesen Erikával, aki azonnal beleveti magát az ünnepi készülődésbe.

Kapcsolódó
Felbolygatta Pilisszentlélek mindennapjait A mi kis falunk
A nagy népszerűség eleinte jót tett a településnek, ám a helyiek már úgy érzik, a turisták áradata korlátozza az életterüket.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik