Életmód

Heti 100 ezer forintot is kereshetnek a fenyőfa árus diákok

Wikimedia Commons
Wikimedia Commons
Nem árt, ha a jelentkező bírja a hideget és jó az állóképessége.

Az ünnepi szezon indulásával elindulnak a szezonális diákmunkák is. Ha valaki nagyon elszánt és nincsen sok órája az egyetemen, fenyőfa árusként akár hetente 100 ezer forintot is megkereshet, napi 8 óra munkával. Több műszakból is lehet választani, elég akár 10-kor kezdeni, de nem árt, ha a jelentkező bírja a hideget és jó az állóképessége, írta honlapján a Pénzcentrum.

November végétől az Auchan áruház megnyitja az élő favásárt, azoknak a vásárlóknak a részére, akik egész decemberben kellemes fenyőillatban szeretnék tölteni az adventi készülődést. Ehhez viszont árusokra van szükség, és segítőkre, akik készségesen rendelkezésre állnak a fa kiválasztásától egészen az elvitelig minden munkafolyamatban.

Az Auchan áruház diákmunkások jelentkezését várja a fővárosban, fenyőfa árus és segítő pozíciókba.

Budapesten a III. kerületi üzletükbe és Budaörsön keresnek 18.életévüket betöltött, de passzív vagy aktív hallgatói jogviszonyú, jó fizikummal rendelkezők jelentkezését áruházi segítő pozícióra fenyőfavásárba. A munka december 8.-án indul és egészen karácsonyig lehet végezni, a feladatok közzé tartozik segédkezés a fenyőfa árusításban és a vevők tájékoztatása. A  fák mozgatása, átadása áruházi munkatárs segítségével történik

– áll a közleményükben.

Egy héten minimum 2-3 napot kell elvállalni, órában minimum 16-24 órát. A fizetést hétköznap 1800 forint óránként, de ha hét végét tud vállalni valaki, annak 2400 forint adnak óradíjként.

Kapcsolódó
Akár napi 60 ezer forintért keresnek halpucolókat
Az állás betöltéséhez halbontási tapasztalat szükséges.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik