Életmód

Főszerepbe kerülnek a kedvességek Újpesten

Unsplash
Unsplash
„Dobj egy like-ot offline!”

Pozitív üzenetekkel szeretnék elárasztani az offline világot vagyis magát az életet az Újpesti Óvodai- és Iskolai Segítők. Emiatt különleges akciónapot tartanak június 14-én, pénteken.

A „Dobj egy like-ot offline” akció célja, hogy egy napra kivigyék a pozitív visszajelzéseket az online térből és ösztönözzék az embereket, kicsit jobban figyeljenek egymásra.

A kezdeményezés azért jött létre, mert a segítők az tapasztalják, hogy a gyerekek nagyon nehezen szedik össze, fogalmazzák meg, hogy milyen pozitív tulajdonságaik, erősségeik vannak. Azonban miután a társaik visszajeleznek számukra, mennyi minden van, amiért felnéznek rájuk, amit becsülnek bennük, szinte felragyognak és kivétel nélkül mind megfogalmazzák, hogy sokkal több ilyen élményre lenne szükségük. Természetesen, ez nem csak a fiatalok körében van így.

Ezzel az egy nappal egész Újpestet fel szeretnék rázni. Várják a pedagógusok, diákok, illetve magánszemélyek jelentkezését, akik vállalják, hogy aznap viselnek egy kitűzőt és amíg rajtuk van, egy szóval, egy öleléssel, egy pacsival bátorítják azokat, akikkel találkoznak.

A szervezők standdal is várják az érdeklődőket az Újpesti Piac- és Vásárcsarnoknál, ahol bárki kérhet kitűzőt, egy táblára pedig pozitív üzeneteket, gondolatokat írhatnak fel.

Csatlakozzunk hozzájuk, lakóhelytől, időponttól és kitűzőtől függetlenül is!

Kapcsolódó
Egyhektáros zöld oázist hoztak létre Újpesten
Fák, évelő növények és cserjék, sétányok, új játszótér. Ez fogadja a járókelőket az újpesti Városkapu-parknál, ahol nem is olyan rég még lepusztult épületek álltak.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik