Kertünk-Portánk

Csipetnyi romantikával fűszerezett rönkházak egy mesés hegyvidéken

A tél a legszebb a hegyekben. A mesés hegyek látványa mellett a síelés, a lovasszánnal való utazás felejthetetlen élménnyel gazdagít.

A lengyelországi Podhale az ország legdélibb régiójában, a Tátra lábánál fekszik. A szomszédságában fekvő Zakopáne a turizmus fellegvára. Egész évben a túrázók, kirándulók sokasága keresi fel a természeti szépségben és folklórban, néphagyományban gazdag vidéket.

Ebben a csodálatos környezetben fekszik Podhale gyöngyszeme az 5 luxus faházból álló Górska Osada , ahol télen-nyáron számos látnivalóval, programmal várják a kikapcsolódni vágyókat. Csend, modern design és csipetnyi romantikával fűszerezett felvidéki hagyományok, röviden talán így jellemezhető a helyszín. A faházak építésekor tökéletesen ötvözték a hagyományokat és a legújabb lakberendezési trendeket. Külső megjelenésében is tökéletesen illeszkedik a térség, a régió adottságaihoz, építészeti elvárásaihoz.

A fotókat lapozva elmondhatjuk, hogy fiataloknak, családoknak, pároknak a kikapcsolódás legideálisabb helyszíne lehet egy hétre  avagy egy hétvégére. Ha pedig tovább fűszerezzük az álmokat, miért is ne lehetne tökéletes otthon? Hegyen-völgyön, szép vidéken.

 

Címlapfotó: pixabay.com

Fotók: Gorska Osada

11 jó tanács, amitől kellemes, vidéki stílusú lesz az otthonunk
Ha klasszikus vidéki otthonban gondolkodunk, akkor jó ha tudjuk, hogy ez a stílus mindenhol a hagyományokhoz kötődik.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik