Kertünk-Portánk

Ennek a helyes dalmatának az orrán van a szíve

Kevés ilyen bájos jószág létezik, mint Wiley, az egyéves kölyök dalmata, akinek védjegyévé vált az orrán lévő szív alakú folt. Cseperedése során mit sem veszített cukiságából a kutyus.

Lexi Smith Coloradóban lakik, és tavaly, Szent Patrik napján találtak egymásra Wiley-val Oklahomában. Azóta elválaszthatatlanok, kutyus és gazdija imádják egymást, elég a képekre vetni egy pillantást, hogy ezt megállapítsuk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ok, I still need some clarification on this whole “hump day” thing. Mom keeps telling me that I misunderstood…

Wiley ♥ (@hi.wiley) által megosztott bejegyzés, Szept 19., 2018, időpont: 7:51 (PDT időzóna szerint)

Wiley, a dalmata, az orrán viseli a szívét, mondhatnánk, de persze a tündéri kutyus csupa szív jószág, akiért él-hal a gazdija. De nem csak ő, hisz 134 ezer követője és rajongója van a fiatal dalmatának csak az Instagramon.

Ez az egyéves kiskutya márkanévvé vált az internetezők körében, de az ő embere, vagyis asszonya továbbra is csak a huszonhat éves Lexi Smith, aki így áradozik Wiley-ról:

25 kilónyi szeretet. Játékos, ügyetlen, büszke, éhes, kíváncsi, vad, buta és boldog egyszerre. A fotók  nem tudják visszaadni teljes valóját, és nem képesek megmutatni, mit is jelent ő nekem. Ő a legjobb barátom.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Without “me,” you’re just “aweso” #tbt

Wiley ♥ (@hi.wiley) által megosztott bejegyzés, Márc 7., 2019, időpont: 8:29 (PST időzóna szerint)

Fotó: hi.wiley/Instagram

A kaland úgy kezdődött, hogy a dalmata cseperedésének minden egyes momentumát meg akarta örökíteni a lelkes gazdi, ezért is hozta létre Wiley számára az Instagram-fiókot. Maga sem gondolta, hogy kutyusa ilyen nagyszámú, lelkes követői táborra tesz szert.

Fotó: hi.wiley/Instagram
Fotó: hi.wiley/Instagram

Ha nem is ragadják meg teljesen a valóság minden mozzanatát a fotók, azt láthatjuk, hogy kutyus és gazdija igazán szeretik egymást.

Kiemelt kép: hi.wiley/Instagram

Imádja a világ a sétáltatás után pózoló kutyákat
A közös séta összhangban van a kutyák természetes falkaösztönével.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik