Kertünk-Portánk

Bárki eltölthet egy éjszakát a hattonnás burgonyában

Az Airbnb jóvoltából két szerencsés nyertes április elején eltölthetett egy éjszakát a párizsi Louvre-ban, a cég honlapján most pedig egy újabb egyedülálló ingatlan jelent meg: a gigantikus krumpli.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🍴What an incredible day today! The former touring potato is at its final resting place after touring the country for 6.5 years 🍴

Kristie Wolfe (@bigidahopotatohotel) által megosztott bejegyzés, Jún 12., 2018, időpont: 6:06 (PDT időzóna szerint)

A The Big Idaho Potato Hotel névre hallgató „szálloda” adókkal együtt napi 244 dollárért – átszámítva közel 68 ezer forintért – kibérelhető.

Igaz, a lakosztály valójában nem egy krumpli, hanem egy vasbetonból készült hattonnás szerkezet, mégis egészen valósághű, és egy 400 hektáros telken, tulajdonképpen a semmi közepén áll, írja a Bored Panda.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Perfect rainbow over the tater this evening 🌈

Kristie Wolfe (@bigidahopotatohotel) által megosztott bejegyzés, Ápr 8., 2019, időpont: 8:33 (PDT időzóna szerint)

A hatalmas zöldség 2013 óta járta a vidéket, és a helyi burgonyát próbálták vele népszerűsíteni, mígnem a mostani tulajdonos megvásárolta és kibérelhető hotelt alakított ki belőle.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Thanks for visiting Lacy & Dixie!

Kristie Wolfe (@bigidahopotatohotel) által megosztott bejegyzés, Márc 3., 2019, időpont: 9:23 (PST időzóna szerint)

Kristie Wolfe, aki korábban a “burgonya szóvivője” volt, a lap megkeresésére arról beszélt, a krumpli belsejében mindent ő alakított ki saját kezűleg.

Mindent megépítek. Az anyukám és a húgom nagyon segítőkészek voltak múlt héten a befejezésnél. Senkit nem béreltem fel, csupán egy szakembert, aki lefújta purhabbal a burgonya belsejét

– magyarázta, hozzátéve, hogy a munkálatok harminc napig tartottak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A little peak inside from yesterday’s open house 🥔 I’m still putting on the finishing touches (and waiting for my power pole to be installed) but you can reserve your stay by clicking on the link in the bio 💕

Kristie Wolfe (@bigidahopotatohotel) által megosztott bejegyzés, Ápr 23., 2019, időpont: 4:34 (PDT időzóna szerint)

A megközelítőleg 31 négyzetméteres burgonya ideális a párok számára. Aki ránéz a szerkezetre, talán meglepődik, hogy belülről a design minimalista, modern és sikkes.

A krumpli május végétől elérhető a látogatók számára, így aki szeretne, még időben tud foglalni, igaz, ehhez egészen Amerikáig kell elutaznia.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik