Mozaik

Kórházba került a hajléktalan férfi, de négylábú barátai nem hagyták magára

Megható és felejthetetlen pillanatoknak voltak szemtanúi egy brazil kórház dolgozói a napokban, egyúttal ismét bebizonyosodott, hogy a kutya az ember legjobb barátja, írja a The Dodo.

A lap cikke szerint vasárnap hajnali három órakor egy César nevű hajléktalan férfi kórházba ment, hogy kezeltesse egészségügyi problémáját. Az ápolók megkérték, hogy mesélje el a történetét, és hamar kiderült, hogy a páciens nincs egyedül.

The Dodo

Bár a férfi pénzügyi helyzetét nézve szegény, élete tele van gazdagsággal. Ahogy a személyzet kinézett a kórház bejárati ajtaján, látták, hogy egy kisebb csapat hűséges kutyus várja, hogy gazdájuk biztonságban visszatérjen hozzájuk.

César elmondta, az ebekkel él az utcákon, és sokszor előfordul, hogy inkább nem eszik, és a kedvenceinek adja azt a kevés élelmet, amihez hozzájut.

The Dodo

A kutyák rendkívül izgatottak, de mégis türelmesek voltak. Szerencsére nem kellett sokáig várniuk a barátjukra. Amíg César megkapta a szükséges kezelést az orvosoktól, a személyzet behívta az ebeket a kórterembe, ahol együtt vacsorázhattak a férfival.

César nagyjából egy órát töltött a kórházban, majd eltűnt az éjszakájában a farkát csóváló barátai társaságában.

Kóbor kutyáknak ad téli menedéket egy olaszországi IKEA
A vásárlók máris imádják a négylábú kedvenceket és örömmel kényeztetik őket.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik