Mozaik

Visszatér a képernyőre az ország kedvenc faluja

Pajkaszeg tavasszal érkezik, de nem a legvégén.

2019 tavaszán harmadik évadjával folytatódik az RTL Klub népszerű sorozata, “A mi kis falunk.” Pajkaszeg lakói történetének folytatását  sok néző várja, hiszen a kis falu közössége mindig tartogat újabb és újabb meglepetéseket.

A mi kis falunk, ahol titkos pénzverde működött
Barlangjai is vannak, melyek rablótanyául szolgáltak.

Az előzetesen közreadott információkból azt lehet tudni, hogy folytatódik majd a polgármester kálváriája, aki abban bízik, hogy a ranglétrán feljebb emelkedhet. A hírek szerint a pap még mindig egy saját templomra vágyik,  Teca – a kocsma tulajdonosa – pedig besokall és a városba költözne. Közben a falu adóellenőrzést kap, ami természetesen a polgármester idegeit teszi próbára, ám leleményessége ekkor sem hagyja cserben.

A sorozat a minapi, a 20. Story gálán az év televíziós produkciója lett a közönségszavazatok alapján. A díjat a sorozat vezető producere Kapitány-Diószegi Judit, Hámori Barbara producer, Kapitány Iván rendező és producer, valamint a Pajkaszeg polgármeseterét alakító Csuja Imre vette át.

Kitüntették a magyar vidék legismertebb polgármesterét
A művész színházi alakításaiért vehette át a Gábor Miklós-díjat.

A mi kis falunk Facebook oldalán folyamatosan értesítik a rajongókat a közelgő folytatásról, melynek előszele a Cool TV programjában február 22-ikétől dupla részekben ismételt sorozat azok számára, akiknek “elvonási tünetei” jelentkeztek a sorozat kapcsán.

Fotó: Facebook/A mi kis falunk

A harmadik évad folytatása még egy kicsit odébb van, egyelőre csak annyit mondhatunk, hogy tavasszal érkezik. Mielőtt azonban a pillanatnyi hőmérsékletre való tekintettel megszavaznátok, hogy tavasz van, szeretnénk megjegyezni, hogy a csillagászati tavaszban gondolkodunk, ami március 20-tól június 21-ig tart. Annyit még mondhatunk, hogy nem a tavasz legvégén jön a folytatás. Hogy pontosan mikor, arról időben szólni fogunk

– írták Facebook bejegyzésükben.

Kiemelt kép: Sárosi Attila

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik