Mozaik

Így mászott fel az Esernyős ember a 45 méter magas óriáskerékre

Íme a videó, ami bizonyítja, hogy az Esernyős ember valóban az óriáskeréken sétált.

Napok óta lázban tartja Debrecent, hogy az Esernyős ember vajon tényleg ott sétált-e az óriáskeréken vagy sem, írja a Haon.

Nemcsak Debrecenben kíváncsiak azonban az emberek, hogyan valósulhatott meg a séta, de a Sokszínű Vidék olvasói közül is sokan hitetlenkedéssel vegyes csodálattal nézték a mutatványt, és érdeklődtek a részletek iránt.

Van, aki ügyes számítógépes trükkre gyanakodott, ám a legújabb videó is azt bizonyítja, hogy a titokzatos férfi létezik, és valóban végrehajtotta a nem mindennapi mutatványt.

Kálló Péter fotóművész megörökítette, ahogy kaszkadőrtársa meghódítja a debreceni óriáskereket is, így a hitetlen kíváncsiskodók is meggyőződhetnek a mutatvány valódiságáról.

Az Esernyős ember minden szükséges engedéllyel rendelkezett a mutatvány végrehajtásához, az óriáskerék üzemeltetője pedig örömmel asszisztált a végrehajtáshoz, és a helyszínen végig is nézte az eseményt, ahogy a Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai is.

Az Esernyős ember tervei szerint az ország összes neves és magas látnivalóján sétálni fog a védjegyévé vált, kinyitott esernyőjével.

Kiemelt kép: Kálló Péter

45 méter magasan sétált a mozgó debreceni óriáskeréken az Esernyős ember
Ez a szó valódi értelmében szédítő látvány.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik