Mozaik

Márkás biciklit fogott a Kurcában a mágneshorgász

Mosógépdob, serpenyő, kézigránát, világháborús sisak és géppuskatár a gyűjteményben.

Mosógépdobot, rohamsisakot, sőt akár egy teljesen felszerelt kerékpárt is lehet fogni mágneshorgászással és ehhez nem kell feltétlenül Amszterdamba utazni, ahol a bicikliket előszeretettel dobálták bele a csatornákba.

Csongrád megyében is lehet űzni ilyen hobbit, Erdélyi Tamás pedig igen magas szintre jutott.

A mágneshorgászatnak saját oldala és több tízezer Facebook-követője van már hazánkban. A Délmagyar most egy újabb nagy pillanatot fotózott le, miközben Erdélyi Tamás arról mesélt, hogy első csalijával 25 kilót lehetett felemelni.

Aki most kezdi ezt a hobbit, az mindenképpen kis mágnessel kezdjen, egyszer engem is majdnem behúzott a víz alá a stéggel együtt egy százhatvanas mágnes. Ezért is jó, ha többen együtt járunk, mert tudunk egymásnak segíteni

– ajánlja Tamás, aki mostanában egy százas és egy százhatvanas darabbal járja a folyómedreket. A Kurca számára a legnépszerűbb hely, a Tiszán és a Veker-csatornán is járt, kutakban is horgászott.

71 híd köti össze Szentes városrészeit
Hazai viszonylatban csúcsnak számít.

A beszélgetés közben a mágneshorgász kiemelt a Kurcából egy komplett márkás férfibiciklit. Ehhez a kisebb, száz kilót elbíró mágnesre is szüksége volt a nagyvas mellett.

Ez valószínűleg egy jól sikerült buli áldozata lehet. Egy ilyen teljes bicikli körülbelül ezerből az egy, körülbelül a Szent Grálnak minősíthető

– kommentálta a mágneshorgász.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik