Mozaik

Kaktuszgombócként várják a karácsonyt a megmentett sünik

30-40 km körzetben több, mint másfél évtizede segítenek az állatoknak, így a süniknek is.

A mályi Madármentő Állomásról, és áldozatos munkájukról sokszor írtunk már korábban. Az ország egyik legnépszerűbb madár- és kisállatmentő állomásán sérült szárnyú, beteg szárnyasok, őzikék, denevérek, sünik és mindenféle apró állat gyógyul, hála szakértelmüknek, gondos kezeiknek, kitartásuknak.

30-40 km körzetben több, mint másfél évtizede segítenek az állatoknak, vagy, ha erre nincs lehetőség, megfelelő helyre továbbjuttatják őket.

Most a gömbölyödő, picike sünik falatozásával kívánnak ők is mindenkinek kellemes, pihenésben gazdag ünnepeket.

Nem győzzük a sünikbe tolni a lisztkukacot, a gyászbogár lárvát és az egyéb finomságokat. Számukra jól sikerült a telelés, folyamatosan esznek és híznak. A pár dekás sünik mostanra kaktuszgombócok lettek. Tavasszal természetesen mindeki vissza kapja a szabadságát

– írják a Facebookon.

<3 A sünik vacsoráznak <3

<3 A sünik vacsoráznak <3Nem győzzük a sünikbe tolni a lisztkukacot, a gyászbogár lárvát és az egyéb finomságokat. Számukra jól sikerült a telelés, folyamatosan esznek és híznak. A pár dekás sünik mostanra kaktuszgombócok lettek. Tavasszal természetesen mindeki vissza kapja a szabadságát.Ezzel a kedves videóval kívánnak a sünik, ÁLDOTT, BÉKÉS KARÁCSONYT mindenkinek és hasonlóan fínom falatokat az ünnepi asztalra. :)Ha úgy gondolja, hogy 500 Forinttal támogatni szeretné a sünikék élelmezését, és ellátását akkor vagy egy hívással vagy sms-el Ön is megteheti. Hívja a 13600-at és üsse be a 50-es kódot vagy SMS küldésekor 13600 a címzett, az sms szöveg pedig 50Minden beérkezett adományt a sünikék élelmezésére, a Mentőállomás fenntartására és a beteg állatok gyógyítására fordítunk.EGY HÍVÁS IS ÉLETEKET MENTHET…Hálásan köszönjük.

Közzétette: Madármentő Állomás Mályi – Bird Rescue – 2019. december 20., péntek

 

Kiemelt képünk illusztráció – Fotó: Pixabay

Éjszaka buliznak a mentőállomáson felnevelt füleskuvikok
Náluk akkor kezdődik az élet, amikor az ember álomra hajtja a fejét.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik