Mozaik

3 napra kinyit a Hotella Nutella, minden Nutella-rajongó álma

Legnagyobb sajnálatunkra a nagy kalandra a tengerentúlon kerül sor.

Kezdjük mindjárt egy rossz hírrel: a Nutella ihlette pazar pop-up szálloda a messzi Kaliforniában van, és mindössze három napra nyit ki: 2020. január 10-12 között. A Hotella Nutellában azonban nemcsak a szobák berendezései emlékeztetnek majd a mogyorós-csokis édességre, hanem mesterszakácsok tálalják majd fel a pazar nutellás fogásokat.

Az édes nutellás kalandért még fizetni sem kell,  a vállalkozó szellemű jelentkezőknek mindössze egy videót kell elkészíteniük, amelyben elmondják, hogyan teszi különlegessé a reggelüket a Nutella. Közülük választják ki a Napa völgyében nyíló „Hotella Nutella” lakóit, ahol minden erre az émelyítően finom édességre emlékeztet majd.

Itt lehet jelentkezni, ha valaki imádja a Nutellát , de sajnos Magyarországról nem, mert a feltételek között szerepel, hogy lakhelyed az Egyesült Államokban vagy Columbiában van.

Fel a fejjel, előbb-utóbb biztosan Európában is hirdetnek valami hasonló mennyeien édes akciót.  Addig pár tipp, mi mindent készíthetünk egy üveg Nutellából:

Címlapkép forrása: Hotella Nutella honlapja

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik