Mozaik

Levelet írt Vilmos herceg egy miskolci iskolába

Nem a meséből, hanem a Kensington-palotából jött az üzenet.

Nagy meglepetés érte a közelmúltban a miskolci Avastetői Általános Iskola Széchenyi István Tagiskolájának 2. b osztályos kisdiákjait. Az iskola postaládájába ugyanis nem kisebb személyiségtől érkezett levél, mint Vilmos cambridge-i hercegtől, írta a Boon.

A gyerekek Kiss Gabriella tanárnő ötletéből, egy angolóra keretében karácsonyi üdvözlőlapot írtak a hercegnek, melyben leírták, hogy ők egy miskolci iskola 2. b osztálya és bemutatták röviden a magyarországi karácsonyi szokásokat, hagyományokat is, majd boldog karácsonyt kívántak a hercegi családnak. Ezután minden gyerek aláírta a levelet.

Igazából nem sok reményt fűztünk a válaszhoz, így aztán annál nagyobb volt az öröm, amikor megérkezett az üdvözlőlap, amin Vilmos herceg és családja látható

– mesélte a portálnak Cinkéné Horváth Adrienn nyelvtantanár, hozzátéve, hogy Vilmos herceg címét az interneten találták meg.

A herceg a fényképes üdvözlőlapon megköszönte a miskolci gyerekeknek a levelüket, és minden jót kívánt nekik az új esztendőre.

Kiemelt képünk illusztráció – Fotó: MTI/EPA pool/Hoang Dinh Nam

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik