Mozaik

Brugge legtöbbet fotózott kutyáját képtelenség volt nem imádni

Fidel sok embernek mosolyt csalt az arcára, ahogy az ablakban pihent.

Évekig volt Brugge egyik csatornájának nevezetessége egy imádnivaló labrador, aki gyakran feltűnt az ablakban, az arra sétálók legnagyobb örömére. Fidelről az évek alatt számtalan fotó készült, mivel az emberek egyszerűen nem tudták nem fényképezni a párnán pihenő imádnivaló kutyát, írja a Bored Panda.

Nemrégiben egy Amy nevű Twitter-felhasználó kirakott egy bejegyzést Fidelről, ami aztán viharszerűen elterjedt az interneten, bizonyítva, mennyire sokan kedvelik a labradort. Mindenki a szívébe zárta a fotogén kutyust.

Aztán kiderült, hogy a kutyus már 2016-ban, 12 éves korában elhunyt.

Az emberek egymás után fejezték ki szomorúságukat és csalódottságukat, hogy már nincs lehetőség arra, hogy valaha maguk láthassák Brugge ablakban pihenő nevezetességét. A kutyára emlékezve egyre többen kezdték tweetben feltölteni azokat a képeket, amik az évek alatt Fidelről készültek. Rengeteg kép érkezett. Volt aki róla küldött képet, mások pedig hasonlóan kukucskáló állatokról készített felvételeiket küldték el.

Nyilvánvaló, hogy Fidel a halála után is végtelen örömöt hoz mind a tulajdonosai, mind az idegenek számára szerte az egész világon.

Cuki állatokkal pózolnak az ausztrál tűzoltók a 2020-as naptáron
Vigyázat, a képeket látva tűzbe jöhetünk! Még szerencse, hogy itt vannak a tűzoltás mesterei.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik