Mozaik

Ma visszatér a képernyőre az ország legnépszerűbb faluja

A pajkaszegiek életét egy titokzatos nő felbukkanása is izgalmassá teszi a következő évadban.

A mi kis falunk rekordhosszúságú, 18 részes 4. évada áprilisban fejeződött be az RTL Klubon, nem sokkal később pedig a stáb meg is kezdte volna az új részek forgatásait, ám a koronavírus-járvány által okozott veszélyhelyzet miatt a sorozat 5. etapjának munkálatai csak június 11-én kezdődhettek el, írta a Sorozatwiki.

Kitüntették a magyar vidék legismertebb polgármesterét
A művész színházi alakításaiért vehette át a Gábor Miklós-díjat.

Az RTL Magyarország közleménye szerint Pajkaszeg életének bemutatása folytatódik. A mi kis falunk 5. évada szeptember 19-től lesz látható a csatornán. Az új részek szombat esténként a megszokott időpontban, 20 órakor jelentkeznek.

A történet Erika terhességi tesztjének kérdésével ért véget. Az 5. évad első epizódjában rögtön fény derül a titokra, mit látott a teszten Gyuri párja.

Folytatódik Viki, Zsolt és Nelli szerelmi háromszöge is. Laci és Ildikó azon ügyködik, hogy elválhassanak, de olyan akadályokba ütköznek, amelyekre nem számítanak.

A polgármester idegeit a falu anyagi helyzete és egy nem várt támogatás borzolja. A közmunkások lehet, hogy végre valóra váltják az álmaikat.

Emellett a pajkaszegiek életét egy titokzatos nő felbukkanása is izgalmassá teszi a következő évadban.

Kiemelt kép: Sárosi Attila

A mi kis falunk, ahol titkos pénzverde működött
Barlangjai is vannak, melyek rablótanyául szolgáltak.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik