Mozaik

Összefogott az ország a félárván maradt Flóráért

Két héttel a szülés után tragikus hirtelenséggel elhunyt a 29 éves édesanya, aki csak néhány napot tölthetett együtt kislányával.

Szomorú hírt tett közzé a napokban a Baranya megyei Sásd polgármestere, Jusztinger János: március 11-én, mindössze két héttel azután, hogy életet adott egészséges, gyönyörű kislányának, Flórának, tragikus hirtelenséggel elhunyt a 29 éves édesanya, Brigitta, aki csak néhány napot tölthetett együtt a gyermekével, írta a Bama.

Az ifjú édesapára, Sebestyén Péterre vár így az embert próbáló feladat, hogy az újszülött, pici babát felnevelje. Végtelenül tisztességes embert ismertem meg a szerény anyagi körülmények között élő, feleségét gyászoló Péterben

– írta Facebook bejegyzésében a polgármester.

Jusztinger János összefogást kért a helyiektől, hogy lehetőségeikhez mérten segítsenek Sásd legfiatalabb lakójának és özveggyé vált édesapjának.

A felhívás futótűzként terjedt az interneten és nagyon gyorsan számos felajánlás – gyermekruhák, bébiételek, pelenka, babakocsik, kiságyak, egy teljes lakásnak a bútorzata, tűzifa, játékok – érkezett nemcsak Sásd és környékéről, hanem az ország távolabbi pontjáról, illetve külföldről, Németországból, Olaszországból. Egy pékség például egy évig ingyen biztosít kenyeret és pékárut a családnak

– olvasható a Baranya megyei hírportálon.

A polgármester kéri, aki teheti, segítse pénzadományával az apukát és Flórát.

A bankszámlaszám: K&H Bank: 10403909-86755574-67511007

Kapcsolódó
Nemes ügy mellé állt a félárván maradt hármas ikrek apukája
A Tündérkör Alapítvány a tragédia után azonnal a hajdúszoboszlói család mellé állt. Fábián Tamás most értük szólt a a jóérzésű emberekhez.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik