Mozaik

Egymillió forintot nyerhet a szegedi aranyhal kifogója

Hung Diesel/pixabay
Hung Diesel/pixabay
Ennyi pénzt vélhetően sosem fizettek egy horogra kadt aranyhalért.

Javában dübörögnek a Szegedi Ifjúsági Napok, melynek keretében javában zajlik a “Fogd ki az aranyhalat és nyerj 1 millió forintot” elnevezésű környezettudatos akció a Tisza élővilágának megóvásáért.

A Tisza élővilágának megóvására és az élővíz védelmére szeretnénk felhívni a figyelmet a fesztivál különleges nappali helyszínén. Kialakítottunk nektek egy 1000 m2 felületű „horgásztavat”, ahol szakemberek segítségével pecázhattok reggel 10:00 és este 20:00 között, miközben az élővilág védelméről kaphattok információkat. Aki kifogja a megjelölt aranyhalat, akár 1 millió forintot is nyerhet

– olvasható a fesztivál Facebook oldalán.

Mint írják, az egyedi azonosítóval ellátott aranyhalat kifogók között sorsolják ki az egymillió forintos főnyereményt, de több értékes nyeremény is gazdára talál a legtöbb halat kifogó játékosok között.

Fontos, hogy a versenyben minden fesztiválozó, a SZIN ideje alatt kizárólag 1 alkalommal, folyamatosan horgászással eltöltött 60 percen át vehet részt. Az elért eredményeket a helyszínen regisztrálják.

Aki horgászni szeretne, az a versenykiírás értelmében augusztus 28-án még megteheti.

A nyeremény sorsolása 2021. augusztus 30-án 18 órakor generátor segítségével történik a Szegedi Rendezvény-és Médiaközpont Nonprofit Kft. székhelyén. A sorsolás nyilvános.

Kapcsolódó
8 millió forintot kap a győztes egy palotási horgászversenyen
A nevezési díj sem kevés, de a pénzdíjak nagyon csábítóak.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik