Mozaik

Idén nyáron is indít éjszakai vonatot a MÁV az Adriára

MÁV
MÁV
Az Adria Intercity Budapest és Split között közlekedik.

Ezen a nyáron is elindul a tengerpartra, Splitbe a MÁV-START közvetlen éjszakai járata, az Adria InterCity.

Kapcsolódó
Cápát videóztak a horvát üdülőváros partjainál
Röviduszonyú makócápa az Adriában.

Június 10-étől szeptember 24-éig a főszezonban heti 3 alkalommal, az elő- és utószezonban heti 2 alkalommal légkondicionált, csendes futású, fekvőhelyes és hálókocsikkal közlekedő vonat a város központjába érkezik, az óváros és a kikötő közvetlen szomszédságába- írja közleményében a vasúttársaság.A járat június 10. és szeptember 24. között közlekedik

A főszezonban heti 3 alkalommal, az elő- és utószezonban heti 2 alkalommal. Az elő- és utószezonban, június 10-19-ig és augusztus 29-től szeptember 24-ig Budapestről kedden és pénteken, Splitből szerdán és szombaton indul. A főszezonban, június 19. és augusztus 29. között Budapestről kedden, pénteken és vasárnap, Splitből hétfőn, szerdán és szombaton indul. A vonat menetideje 14 óra, melynek nagy része éjszakára esik.

Az étkezőkocsi az út során végig nyitva tart, ezért kiváló helyszín lehet késő esti beszélgetésekre az aludni szándékozó utastársak zavarása nélkül. A családoknak, baráti társaságoknak a fekvőhelyes kocsik 4 vagy 6 ágyas fülkéi jelentenek kedvező árú, de mégis kényelmes és biztonságos alvási lehetőséget, míg a párokat és a kisebb családokat az 1-3 ágyas hálókocsi-fülkékben egy különleges gördülő szállodai szoba élménye várja.

Valamennyi fülke légkondicionált és konnektorokkal is felszerelt. Az Utasellátó munkatársai a teljes út során gondoskodnak az utasok kényelméről és biztonságáról, és tőlük kedvező áron további ételek és italok is vásárolhatók.

Jegyek egy útra már 43 eurótól, 6-14 éves gyermekek részére pedig már 15 eurótól is elérhetők.

Kapcsolódó
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik