Mozaik

Kincskeresésre hív a rendőrség a Tiszta-tónál

Wikimedia Commons
Wikimedia Commons
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakemberei annak érdekében, hogy valóban felhőtlenül teljen a nyár, virtuális kincsesládák keresésére invitálják a Tisza-tóhoz érkezőket - írja a police.hu.

A kis táblákra elhelyezett, számozott ládák egy térkép alapján egyszerűen megkereshetők. A nyereményjátékkal egybekötött játékos keresgélésre 2022. szeptember 11-én éjfélig van lehetőség, de a „prevenciós kincsesládák” ezután is kint maradnak, és tetszés szerint megkereshetők lesznek.

Kapcsolódó
Elkészült a Tisza-tó legnagyobb játszótere
Csinosodik a Tisza-tó fővárosa.

A játék során tetszőleges sorrendben meg kell keresni a ládákat. Az ötödikben levő QR kód leolvasásával egy anonim kvízjátékhoz juthatunk, melyet ki kell tölteni és az utolsó kérdés után megjelenő versikét e-mailben be kell küldeni a bunmeg.jaszmrfk@jasz.police.hu címre. A küldés gombbal a megfejtés nem érkezik meg automatikusan, ezt külön be kell küldeni a megadott e-mail címre, hogy a sorsoláson részt vehessenek. A nyertesek vásárlási utalványt kapnak.

A helyes válaszok a küldés gombra való kattintással láthatóvá válnak, így rögtön ellenőrizhető, hogy jól tudtuk-e a bűnmegelőzési információkat.

police.hu

Kapcsolódó
Hétvégén nyit a Tisza-tó első kukorica-labirintusa
Tévedj el gyorsan, és minél hamarabb juss ki!
Olvasói sztorik