Mozaik

Olcsóbb jegyekkel várja a vendégeket néhány fürdő az utószezonban

Zsóry Gyógy És Strandfürdő/Facebook
Zsóry Gyógy És Strandfürdő/Facebook
Több fürdő is kedvezményeket biztosít.

A termálfürdőknél bevett szokás, hogy a főszezon idején magasabb jegyárakat kínálnak. Az utószezonban azonban több helyen kedvezményesebb áron lehet fürdeni – igaz, a medencék közül ebben az időszakban már nem üzemel mindegyik. Bár az utószezon az országban nem egységesen indul, vannak fürdők, amelyeknél a jövő héten életbe lép, csökkentett árakkal, írja a termalonline.hu.

Kapcsolódó
Nem verték nagydobra, de új gyógyhelye lett Magyarországnak
Egyszer csak új hellyel bővült a gyógyhelyek hazai nyilvántartása.

A kénes gyógyvízéről is mert Bogácsi Gyógyfürdőben augusztus 28-ig tart a főszezon. Ezután kedvezményekre lehet számítani, a fedett élményfürdő például 500 forinttal olcsóbban lesz látogatható, 4600 forint helyett 4100 forintért.

A Bükfürdő Thermal & Spa hétfőtől csütörtökig biztosít kedvezményes jegyárakat szeptember 1-től. A nyugdíjasok például 4300 forint helyett 3950 forintért fürödhetnek. Az árak csak az iskolai szünetekben módosulnak.

A hajdúszoboszlói Hungarospa strandján szintén szeptember 1-től lesznek olcsóbbak a belépők, még úgy is, hogy egyelőre minden kültéri medence látogatható. Az Aqua-Palace fedett élményfürdő jegyárai is megváltoznak a jövő héten. Szeptember 1-től itt is kedvezményesek lesznek a jegyek a hétköznapokon, 700 forinttal lesz kevesebb a felnőtt és a diákjegy is

– áll a közleményben.

Pápán, Sárváron, Zalakaroson és Mezőkövesden is olcsóbb jegyárakra számíthatnak a látogatók. Sárváron a hét első négy napján lesznek kedvezményesek a jegyek, hasonló lesz a helyzet Zalakaroson is. A Zsóry Gyógy- és Strandfürdő augusztus 29-től, míg a pápai Várkertfürdő szeptember 1-től indítja az utószezont és a kedvezményes jegyárakat.

Kapcsolódó
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik