Mozaik

Visszatér a képernyőre a népszerű magyar falu

facebook/drága örökösök
facebook/drága örökösök
Újra összefog a Szappanos család.

A Drága örökösök 2019 és 2020 között volt látható az RTL Klubon, a produkcióból 4 évadon keresztül 289 epizód kerül képernyőre. Az RTL 2 év után visszahozza a szériát, minden várakozásnál korábban, már idén érkezik a következő etap. A Drága örökösök 5. évada december 27-én, kedden 19.50-kor kezdődik az RTL-en, a széria hétköznap esténként lesz látható, írta a SorozatWiki.

A Szappanos család tagjai bár már eltávolodtak egymástól, most ismét össze kell fogniuk, mert a kihívás, ami közösen vár rájuk, minden eddiginél nehezebb lesz. A kérdés már csak az, vajon hajlandóak-e újra találkozni Ökörapátiban és megtudni, hogy Kálmán ezúttal milyen rejtvénnyel lepi meg őket. Az biztos, hogy ha egymásért nem is a pénzért és a gazdagságért mindenre képesek

– olvasható a csatorna közleményében.

Tibi menő autóját és vállalkozását kockáztatja, Mónikának lehet, hogy ismét fel kell adnia nagystílű életvitelét, Kristóf veszélyes terepről érkezik Ökörapátiba, a fiatalok, Kata és Tomika, próbálnak lavírozni a zavaros családi útvesztőben, Kálmán pedig készül valamire.

A vadonatúj részekben is a legnépszerűbb karakterek kerülnek a középpontba:

Tibor (Lengyel Ferenc), Mónika (Járó Zsuzsa), Kristóf (Kovács Lehel) Kata (Horváth Anna Sisa), Tamás (Mohai Tamás), Vali (Csarnóy Zsuzsa ), Stefi (Kiss Anna Laura ), Mihály (Bede-Fazekas Szabolcs), Zsóka (Kocsis Judit), Sándor (Hajdu Steve), Anikó (Fekete Linda), Subicz (Németh Kristóf), Icuka (Csonka Ibolya), Marosi (Benkő Nóra), Attila (Haagen Imre).

Természetesen új lakók is felbukkannak majd: a kocsmatöltelék Huzal (Magyar Attila), a vagány és titokzatos Dándi (Ganxsta Zolee) és a Tibi életét felbolygató Nusika (Hernádi Judit).

Kapcsolódó
Tizennégy házból áll a legfiatalabb magyar falu
A település csak a film kedvéért került fel a térképre.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik