Mozaik

Ma újra beindul az élet Ökörapátiban

A népszerű szereplők mellett új arcok is felbukkannak a sorozatban, így Szulák Andrea, Xantus Barbara, Papadimitriu Athina, Lékai-Kiss Ramóna, Trokán Anna és Molnár Piroska is.

2019. január elsején sugározták a “Drága örökösök” című sorozat első részét, majd az első évad április 26-i befejezését követően augusztus 12-én folytatódott a nagy nézettséget produláló történet, melynek novemberben lett vége.

A sorozat kedvelőinek nem kellett sokat várni a folytatásra, a 3. évad nyitó epizódja január 2-án, ma este látható az RTL Klub műsorában, adta hírül az RTL.

A történet szerint egy falusi nagypapa halála után kiderül, hogy az öreg hatalmas vagyont hagyott a vidéki életből már kiszakadt, fővárosban élő három gyermekére és két felnőttkorú unokájára. A 612 millió forint azonban csak úgy lehet az örökösöké, ha vállalják, hogy egy évre visszaköltöznek szülőfalujukba, Ökörapátiba.

Ez várható a folytatásban

A harmadik évadban Tibi folytatja a nyomozást az örökséggel kapcsolatban, ám nem várt eredményre jut. Mónika nem nyugszik és további DNS-tesztekkel próbálja kideríteni a testvéri szálakat. Kata öröksége veszélybe kerül. Olga nem adja fel a reményt, hogy visszaszerezze a férjét, Szlávent. Dani örlődik Stefi és Kata között, de lehet, hogy egy harmadik hölgy, Franciska lesz az igaz szerelem?

Józsi nem bírja tovább és elindul Thaiföldre megkeresni 20 éve eltűnt anyját. Vali álma végre beteljesedik, megnyithatja saját cukrászdáját: de milyen áron? Stefi pénze veszélyesen fogy, vajon mire lesz elég a hirtelen jött örökség?

És ismét felmerül a kérdés: él-e Kálmán, és ha igen, hol van?

A harmadik évadban az örökösök és a legnépszerűbb karakterek mellett új szereplők is színre lépnek: Lékai-Kiss Ramóna dögös édesanyát, Molnár Piroska egy jó fej nagymamát, Xantus Barbara Józsi rég nem látott édesanyját, Szulák Andrea egy taxisofőrt alakít. Papadimitriu Athina Szláven múltjából kerül elő, Trokán Anna pedig a kocsmát próbálja majd megreformálni.

Kiemelt kép: rtl.hu

Tizennégy házból áll a legfiatalabb magyar falu
A település csak a film kedvéért került fel a térképre.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik