Mozaik

Ma elbúcsúzik a tévénézőktől az ország népszerű faluja

Csüggedni nem kell, Ökörapáti élete 2020-ban folytatódik.

Javában tartott – a 2017-ben kezdődött és nagy népszerűségnek örvendő – “A mi kis falunk” sorozat az RTL Klubon, amikor a televíziós csatorna újabb saját gyártású, vidéki történettel rukkolt elő. 2019. január elsején sugározták a “Drága örökösök” című sorozat első részét, majd az első évad április 26-i befejezését követően augusztus 12-én folytatódott a nagy nézettséget produláló történet.

Tizennégy házból áll a legfiatalabb magyar falu
A település csak a film kedvéért került fel a térképre.

A második évad kevesebb epizódot – az elsőben látott 81 helyett 61-et – foglal magában, és ez 2019. november 8-án befejeződik – a Wikipédián közzétett információ szerint. A tévénézők ma este láthatják az utolsó részt, Ökörapáti élete elcsendesedik.

Jó hír viszont, hogy lesz folytatás: egy szeptemberi szakmai konferencián az RTL Klub illetékesei bejelentették, hogy 2020-ban – egyelőre nem közölt időpontban – jön a Drága örökösök 3. évada. Addig pedig lehet izgulni, miként alakulnak majd a dolgok Ökörapátiban?

Drága örökösök

A sorozat története egy olyan család életébe enged bepillantást, akikkel egy hirtelen jött örökség miatt nagyot fordul a világ. A történet szerint egy falusi nagypapa halála után kiderül, hogy az öreg hatalmas vagyont hagyott a vidéki életből már kiszakadt, fővárosban elő három gyermekére és két felnőttkorú unokájára. A 612 millió forint azonban csak úgy lehet az örökösöké, ha vállaljak, hogy egy évre visszaköltöznek szülőfalujukba, Ökörapátiba. További feltétel, hogy a visszaköltözést követően a rokonok egy teljes éven át, 12 óránál tovább nem hagyhatják el a kis falut. Aki ezt megteszi, az kiesik az örökségből, ha pedig egyikőjüknek sem sikerül teljesíteni a feltételeket, úgy a hatalmas vagyon a falusiakra száll. (Forrás: Wikipédia)

A csatorna a minap jelentette be, milyen új műsorokkal készülnek 2020-ra. Erről IDE KATTINTVA olvashatók információk.

Kiemelt kép: RTL Klub

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik