Mozaik

A pünkösdi hétvégén újra kinyitnak a miskolci fürdők

Facebook/Selyemréti Strandfürdő
Facebook/Selyemréti Strandfürdő
A fürdőket, köztük a népszerű miskolctapolcai barlangfürdőt októberben az energiaválság, a magas gáz- és villamos áram árak, valamint a növekvő infláció miatt zárták be.

A Miskolci Fürdők Kft. arról tájékoztatta az MTI-t, hogy május 27-én megnyithatja kapuit a Selyemréti Strandfürdő és a miskolctapolcai szabadtéri strand is. A fürdők minden kültéri medencéje üzemelni fog, és a pünkösdi hétvégére gyerekprogramokkal is készülnek majd a szervezők.

A Selyemréti Strandfürdő reggel hat órától este nyolc óráig, a miskolctapolcai Elipsum Élmény- és Strandfürdő pedig délelőtt kilenc órától este hat óráig várja a fürdőzni vágyókat. Az Elipsum élményfürdő része “az elvégzett garanciális munkák visszaellenőrzése miatt továbbra is zárva tart”, a wellness szolgáltatások pedig csak a Miskolctapolcai Barlangfürdőben vehetők igénybe.

A szabadtéri strandokon a bezárás előtt megvásárolt és fel nem használt bérletek lejárati ideje a zárva tartás időtartamával automatikusan meghosszabbodik – közölte a miskolci önkormányzat.

Kapcsolódó
Két magyar fürdő is bekerült az európai Top 7 közé
A téli hideg időben nincs jobb, mint a meleg, gyógyhatású vízben melegedni.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik