Mozaik

Több mint 2000 program az idei Művészetek Völgye fesztiválon

Facebook/Művészetek Völgye
Facebook/Művészetek Völgye
A 32. Művészetek Völgye csaknem 2200 zenei, irodalmi, színházi, családi és egyéb eseménnyel várja a látogatókat július 21. és 30. között Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden.

A programokat ismertető sajtótájékoztatón Oszkó-Jakab Natália, a Művészetek Völgye igazgatója elmondta, hogy 3 faluban több mint 40 helyszínen, mintegy 2200 programmal készülnek, így naponta átlagosan 220 esemény várja majd a látogatókat. A fesztivál 10 napja alatt új és megújult zenei helyszínek, még több színház és gyerekprogram, irodalom és kiállítás tölti meg élettel Kapolcs, Taliándörögd és Vigántpetend udvarait.

A Művészetek Völgye a könnyűzenétől a világzenén és a jazzen át a klasszikus zenéig, a kortárs tánctól az újcirkuszig, a színháztól az irodalomig, a filmtől a képzőművészetig szinte minden műfajban kínál programokat, de az érdeklődők workshopokon, jógán, gyerekfoglalkozásokon és biciklitúrán is részt vehetnek, vagy elmerülhetnek a kézműves vásár forgatagában.

A 32. Művészetek Völgye immár teljes programkínálata a www.muveszetekvolgye.hu linken érhető el.

Kapcsolódó
Sárkányszárnyon érkezett Kapolcsra az utcaszínházi fesztivál
Bábosok, artisták, cirkuszi akrobaták, utcaszínház művészei, bohócok és langalétások szállják meg augusztus végén a települést.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik