Otthon készült

Így készül a csibe formájú húsvéti tojás

Sokszínű Vidék
Sokszínű Vidék

2017. 04. 13. 11:22

Egyszerű és mutatós előétel.
Korábban a témában:

Könnyedén elkészíthetjük, érdemes „feldobni” vele a húsvéti ünnepi asztalt.

Hozzávalók

6 tojás, 1 evőkanál natúr sajtkrém, 1 evőkanál majonéz, só, bors, 1 sárgarépa, magozott olivabogyó

Elkészítése

A tojásokat megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. Ezt követően a tojások felső részét levágjuk, sárgájukatt egy teáskanállal kikaparjuk, egy tányérba tesszük, és jól összetörjük. A krémsajtot és a majonézt hozzákeverjük, fűszerezzük. A krémet a tojásokba töltjük, majd visszarakjuk a tojások tetejét. A répából és az olajbogyóból apró darabokat vágunk, ebből készül a csibe csőre és a szemei.

Forrás: ketkes.com

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Zakopane, 2018. szeptember 22.
Az 1987 méteres Gáspár-csúcson turisták 2018. szeptember 22-én, miután pár centiméter hó esett, a hõmérséklet pedig fagypont alá süllyedt a lengyel Tátrában, Zakopane közelében. Az elõrejelzések szerint a következõ napokban akár 20 centiméáternyi hó is hullhat a Tátrában. (MTI/EPA/Grzegorz Momot)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.