Otthon készült

Így készül a csibe formájú húsvéti tojás

Egyszerű és mutatós előétel.

Könnyedén elkészíthetjük, érdemes „feldobni” vele a húsvéti ünnepi asztalt.

Hozzávalók

6 tojás, 1 evőkanál natúr sajtkrém, 1 evőkanál majonéz, só, bors, 1 sárgarépa, magozott olivabogyó

Elkészítése

A tojásokat megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni. Ezt követően a tojások felső részét levágjuk, sárgájukatt egy teáskanállal kikaparjuk, egy tányérba tesszük, és jól összetörjük. A krémsajtot és a majonézt hozzákeverjük, fűszerezzük. A krémet a tojásokba töltjük, majd visszarakjuk a tojások tetejét. A répából és az olajbogyóból apró darabokat vágunk, ebből készül a csibe csőre és a szemei.

Forrás: ketkes.com

Nagyjából 90 kilogrammos, ellipszis alakú, tud döntéseket hozni és alkalmas nyersanyagok, fémek kutatására, és földalatti bányák feltérképezésére is, mindezt víz alatti környezetben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a Sokszínű vidék Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.