Otthon készült

Pikáns ízvilágú a tejfölbe kevert tormás paradicsom

Sokszínű Vidék
Sokszínű Vidék

2017. 09. 25. 18:24

Köretnek és önmagában fogyasztva is nagyon finom.
Korábban a témában:

Attól lesz különleges, hogy tejföl és torma is kerül bele. Bármennyire is nem mindennapi, könnyen elkészíthető a Ketkes receptje szerint.

Hozzávalók

0,5 kg kemény paradicsom, 2 evőkanál ecetes torma (lehet nagyon csípős is), 2 kemény tojás (kihagyható), 1 pohár tejföl, 1 csokor petrezselyem, só.

Elkészítése

A paradicsomot kockákra vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk, és leöntjük a tejföllel, amelybe két evőkanálnyi ecetes tormát keverünk. Tetejét apróra vágott petrezselyemmel díszítjük, és akár karikára vágott kemény tojás is kerülhet rá.

EZ IS NAGYON FINOM:

Pikáns csábítás frissen reszelt tormával
Úgy is mondhatnánk, hogy egyszerűen varázslatos ízvilágú túrókrém.
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.