Otthon készült

Pikáns ízvilágú a tejfölbe kevert tormás paradicsom

Köretnek és önmagában fogyasztva is nagyon finom.

Attól lesz különleges, hogy tejföl és torma is kerül bele. Bármennyire is nem mindennapi, könnyen elkészíthető a Ketkes receptje szerint.

Hozzávalók

0,5 kg kemény paradicsom, 2 evőkanál ecetes torma (lehet nagyon csípős is), 2 kemény tojás (kihagyható), 1 pohár tejföl, 1 csokor petrezselyem, só.

Elkészítése

A paradicsomot kockákra vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk, és leöntjük a tejföllel, amelybe két evőkanálnyi ecetes tormát keverünk. Tetejét apróra vágott petrezselyemmel díszítjük, és akár karikára vágott kemény tojás is kerülhet rá.

EZ IS NAGYON FINOM:

Pikáns csábítás frissen reszelt tormával
Úgy is mondhatnánk, hogy egyszerűen varázslatos ízvilágú túrókrém.
Nagyjából 90 kilogrammos, ellipszis alakú, tud döntéseket hozni és alkalmas nyersanyagok, fémek kutatására, és földalatti bányák feltérképezésére is, mindezt víz alatti környezetben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a Sokszínű vidék Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.