Otthon készült
New York, 2017. november 15.
Darazsakkal meghintett vagjumarha-falatkák japán tormaszósszal Joseph Yoon dél-koreai-amerikai szakács Brooklyn Kitchen nevû New York-i éttermében 2017. november 13-án. Az elõkelõ étteremben Yoon látványos ételekkel kedveskedik vendégeinek, akik kedvükre válogathatnak skorpió és különféle rovarok, mint például lódarazsak, lisztbogár lárvák, tücskök és szöcskék felhasználásával készült fogások közt. A kulináris élményt kínáló séf a rendhagyó alapanyag-választást a személyes alkotói kedven túl az emberi rovarfogyasztás hosszú távú ökológiai elõnyeivel indokolja. (MTI/EPA/Justin Lane)

Ételek, melyek fogyasztásától mi eltekintenénk

A szakács az emberi rovarfogyasztás hosszú távú ökológiai előnyeivel indokolja ételei összetételét.
Korábban a témában:

Joseph Yoon dél-koreai-amerikai szakács rovarok felhasználásával tízfogásos vacsorát állított össze Brooklyn Kitchen nevű New York-i éttermében. Az előkelő étteremben Yoon látványos ételekkel kedveskedik vendégeinek, akik kedvükre válogathatnak skorpió és különféle rovarok – mint például lódarazsak, lisztbogár lárvák, tücskök és szöcskék – felhasználásával készült fogások közt. A kulináris élményt kínáló séf a rendhagyó alapanyag-választást a személyes alkotói szenvedélyen túl az emberi rovarfogyasztás hosszú távú ökológiai előnyeivel indokolja. Íme néhány fogás a kínálatból!

Mandzsúriai skorpiók

New York, 2017. november 15.Előkészített mandzsúriai skorpiók Joseph Yoon dél-koreai-amerikai szakács Brooklyn Kitchen nevű New York-i éttermében 2017. november 13-án. Az előkelő étteremben Yoon látványos ételekkel kedveskedik vendégeinek, akik kedvükre válogathatnak skorpió és különféle rovarok, mint például lódarazsak, lisztbogár lárvák, tücskök és szöcskék felhasználásával készült fogások közt. A kulináris élményt kínáló séf a rendhagyó alapanyag-választást a személyes alkotói szenvedélyen túl az emberi rovarfogyasztás hosszú távú ökológiai előnyeivel indokolja. (MTI/EPA/Justin Lane)
Fotó: MTI/EPA/Justin Lane

Agávékukaccal felszolgált halfalatok

New York, 2017. november 15.
Agávékukaccal felszolgált halfalatok Joseph Yoon dél-koreai-amerikai szakács Brooklyn Kitchen nevû New York-i éttermében 2017. november 13-án. Az elõkelõ étteremben Yoon látványos ételekkel kedveskedik vendégeinek, akik kedvükre válogathatnak skorpió és különféle rovarok, mint például lódarazsak, lisztbogár lárvák, tücskök és szöcskék felhasználásával készült fogások közt. A kulináris élményt kínáló séf a rendhagyó alapanyag-választást a személyes alkotói szenvedélyen túl az emberi rovarfogyasztás hosszú távú ökológiai elõnyeivel indokolja. (MTI/EPA/Justin Lane)
Fotó: MTI/EPA/Justin Lane

Fűszeres vízipoloska

New York, 2017. november 15.
Fûszeres vízipoloska sül Joseph Yoon dél-koreai-amerikai szakács Brooklyn Kitchen nevû New York-i éttermében 2017. november 13-án. Az elõkelõ étteremben Yoon látványos ételekkel kedveskedik vendégeinek, akik kedvükre válogathatnak skorpió és különféle rovarok, mint például lódarazsak, lisztbogár lárvák, tücskök és szöcskék felhasználásával készült fogások közt. A kulináris élményt kínáló séf a rendhagyó alapanyag-választást a személyes alkotói szenvedélyen túl az emberi rovarfogyasztás hosszú távú ökológiai elõnyeivel indokolja. (MTI/EPA/Justin Lane)
Fotó: MTI/EPA/Justin Lane

Sült rovarok kavalkádja

New York, 2017. november 15.
Egy tízfogásos vacsora hozzávalóiként elõkészített sült rovarok Joseph Yoon dél-koreai-amerikai szakács Brooklyn Kitchen nevû New York-i éttermében 2017. november 13-án. Az elõkelõ étteremben Yoon látványos ételekkel kedveskedik vendégeinek, akik kedvükre válogathatnak skorpió és különféle rovarok, mint például lódarazsak, lisztbogár lárvák, tücskök és szöcskék felhasználásával készült fogások közt. A kulináris élményt kínáló séf a rendhagyó alapanyag-választást a személyes alkotói szenvedélyen túl az emberi rovarfogyasztás hosszú távú ökológiai elõnyeivel indokolja. (MTI/EPA/Justin Lane)
Fotó: MTI/EPA/Justin Lane

Sáskával felszolgált kevert saláta

New York, 2017. november 15.
Sáskával felszolgált kevert saláta Joseph Yoon dél-koreai-amerikai szakács Brooklyn Kitchen nevû New York-i éttermében 2017. november 13-án. Az elõkelõ étteremben Yoon látványos ételekkel kedveskedik vendégeinek, akik kedvükre válogathatnak skorpió és különféle rovarok, mint például lódarazsak, lisztbogár lárvák, tücskök és szöcskék felhasználásával készült fogások közt. A kulináris élményt kínáló séf a rendhagyó alapanyag-választást a személyes alkotói szenvedélyen túl az emberi rovarfogyasztás hosszú távú ökológiai elõnyeivel indokolja. (MTI/EPA/Justin Lane)
Fotó: MTI/EPA/Justin Lane

Kiemelt kép: Darazsakkal meghintett vagjumarha-falatkák japán tormaszósszal – MTI/EPA/Justin Lane

EZ IS ÉRDEKELHET:

Háromféle rovart ismertek el élelmiszerként Svájcban
Van, ahol már kulináris élvezet lehet a bogarak fogyasztása...

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.