20 perc alatt aranybarnára sül az utánozhatatlan házi kifli

Ezt a finom kiflit akár magában is fogyaszthatjuk.
Kapcsolódó cikkek

A kiflit mindenki szereti, különösen a porhanyós, szájban szétmálló fajtát. A legenda szerint, amikor 1529-ben a törökök megkísérelték Bécs elfoglalását, az ostrom után sütött először egy pék félhold alakú péksüteményt, ami aztán később a kifli nevet kapta.

Nagyné Gál Annamária először tett próbát a vajas kifli otthoni elkészítésével, és nagy sikert aratott a finom házi kiflijével, ahogy írta, élete első kiflisütésével.

Fotó: Facebook/Annamária Nagyné Gál

A háziasszony és hobbipék a Facebookon osztotta meg a receptjét és tapasztalatait.

Íme Nagyné Gál Annamária házi vajas kiflije

Fotó: Facebook/Annamária Nagyné Gál

Hozzávalók 8 darabhoz

Elkészítése:

Kiemelt kép: Facebook/Annamária Nagyné Gál

Hajdúsági csodafalat: kapros dübbencs
Önálló ételként is fogyasztható, zsírossága miatt frissen sülve élvezhető igazán.