Otthon készült

Csábító ízvilágú az ország salátája

Kiderült, mely alapanyagokat kedvelik leginkább a hazai salátafogyasztók.

Nagy sikert aratott a fogyasztók körében az ország salátája kampány, mely a közösségi médiának köszönhetően több százezer emberhez jutott el. Mi sem példázza ezt jobban, mint az, hogy az Eisberg Hungary Kft. Facebook- és Instagram-felületein több ezren adták le voksukat három héten át azért, hogy megszülethessen az új salátamix, olvasható a társaság weboldalán.

A ropogós összetevőkből készült, egészséges különlegességgel szeptember végétől már bárki találkozhat a legtöbb kis- és nagykereskedelmi lánc polcain. Az ország salátája magyaros motívumokkal és építészeti remekekkel díszített, exkluzív fóliába bújtatott csemege.

Cézár saláta, az aktuális pillanat gasztronómiai fénypontja
Olyan étel, amely érdemes arra, hogy országhatárokon átlépve meghódítsa az egész világot.

A felhívás remek lehetőséget biztosított arra, hogy kiderüljön, mely alapanyagokat kedvelik leginkább a hazai salátafogyasztók.

Nagyon vártuk már a pillanatot, hogy először kézbe vehessük az ország salátáját. Az első héten két salátaalapot, a jégsalátát és a római salátát választották ki a fogyasztók. A második körben a ropogós összetevők következtek, ahol a sárgarépa kapta a legtöbb voksot. Az utolsó felvonásban pedig az édes frisée és a kukorica került ki győztesen

– mondta Spielmann Laura, az Eisberg Hungary Kft. kiemelt ügyfélmenedzsere, aki hozzátette: a termék megvásárlásával a magyar munkavállalókat és – amikor csak lehet – a hazai termelőket támogatják.

A magas minőségi követelmények mellett gondos tervezést igényelt már a „versenyzők” kiválasztása is. A receptúrák kialakításánál nagyon sok tényezőt kell figyelembe venni a legmagasabb szintű minőség elérésének érdekében. Nem mindegy ugyanis, hogy mely összetevőket és milyen arányban tartalmazzák a salátakeverékek. Ezen külön minőségbiztosítási és termékfejlesztési csapat dolgozik az Eisbergnél nap mint nap.

Sajnos nem minden alapanyagot lehet együtt felhasználni. Valamely salátafélék alacsony oxigénigényűek, mások pedig nem, így bármilyen jó lenne a kettő kombinációja, sajnos nem tudjuk megoldani, hogy egy fólia alá kerüljenek. Jó hír viszont, hogy otthon bárki, bármilyen kedvenc hozzávalóval még tovább színesítheti az ország salátája ízvilágát

– fűzte hozzá Spielmann Laura.

Kiemelt kép: Facebook/Eisberg

Csókapityók, földialma, tótrépa: olcsó csodanövény a krumpli helyett
10+1 jó tulajdonság. Miért és mire érdemes lecserélni a burgonyát?
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik