Otthon készült

Bezár Eger közkedvelt étterme, a legendás Keszegsütő

facebook/keszegsütő eger
facebook/keszegsütő eger
Fő céljuk a hal szeretetének és a régmúlt idők hagyományainak, az emberi értékeknek a megtartása volt.

A vendégek számára szomorú hírt tett közzé közösségi oldalán az egri Keszegsütő, mely évek óta népszerű vendéglátóhelynek számított Heves vármegye székhelyén.

Az elmúlt 6 évben sok minden történt: megnyitottuk az egri Keszegsütőt, nap mint nap sütöttük frissen, finoman a hazai halakat, főztük a szívet is melengető halászlevet, megismertünk Titeket, láttunk meghitten ebédelő párokat, vidám családi lakomákat, halételekkel ismerkedő boldog gyerekeket. Láttuk, ahogy a hal a mindennapotok részévé vált, amitől igazán boldogok vagyunk, hiszen ez a fő célunk: a hal szeretetének és a régmúlt idők hagyományainak, az emberi értékeknek a megtartása – fogalmaztak a bejegyzésben.

Mint írták, bíznak benne, hogy vendégeik továbbviszik ezeket az értékeket és az egri Keszegsütőben megélt élményeket.

Sajnos egy korszak most lezárul, egri éttermünket bezárjuk. Köszönjük Nektek az elmúlt éveket

– búcsúztak, ám a bezárás okait nem közölték.

facebook/keszegsütő eger

A sajnálkozó kommentek sorában az egyik hozzászóló ezt írta:

egyediek voltak, mivel nem a büdös olajban sütöttek, haltepertő is és kulimász is csak itt volt!

A jó hír, hogy a cég keszegsütői tovább működnek Miskolcon, Nyíregyházán és Salgótarjánban is, ahol utánozhatatlan ízekkel várják a vendégeket.

Kapcsolódó
Hat aranyszabály a tökéletes sült hal készítéséhez
Néhány praktika, amit érdemes betartani.
Olvasói sztorik