Otthon készült vasárnapi ebéd

Ehető mesetálat készített unokáinak a kreatív nagypapa

BONCSAROVSZKI FERENC
BONCSAROVSZKI FERENC
Így csalhatunk boldog mosolyt egy kis fantáziával az unokák arcára.

Ha az ember lánya, -fia  vendégeket vár, akkor nem csak az ízek harmóniájára, a bőséges, ínyenc falatokra gondol, hanem az ízléses tálalásra is. Kiváltképp ünnepi alkalmakkor, esetleg egy emlékezetes vasárnapi ebéd kapcsán. Ha pedig a szívének legkedvesebbjei, az unokái érkeznek hozzá, akkor még inkább el kell merülni a fantázia világába. Így tett Boncsarovszki Ferenc is, aki valóságos “terepasztalos” megoldást választott a menü tálaláshoz.

A látvány önmagáért beszél. Valóságos mesebirodalom kerekedett Ferenc kezei alatt. Egy hatalmas kert két kicsi tóval, sétánnyal, fákkal és ha már mese, akkor miért is ne jelenhetne meg benne egy gigantikus hernyó?

  • A talajt a jázmin rizs borsóval és a tört krumpli szolgáltatja.
  • A kis séta során brokkolierdő mellett is elhaladhatunk, hűs árnyékában akár meg is pihenhetünk.

Boncsarovszki Ferenc

  • A kialakított kis kerti tó most ketchuppal és majonézzel lett töltve, gondosan trappista sajt oszlopokal körbekerítve.

Boncsarovszki Ferenc

  • A kerti sétány  pirított baconkockákból készült, a szegély fényeit pedig gyöngyhagyma világító lámpatestek biztosítják.
  • És az izgalom ezután hág a tetőfokára, mikor hirtelen egy hatalmas hernyó keresztezi utunkat. Stefánia. Kicsit átrendezi a kertet, de látványa mindenkit lenyűgöz.

Boncsarovszki Ferenc

  • A mese a végéhez ért, az unokák pedig boldogan szemezgethetnek a látványos mesetálból.

Boncsarovszki Ferenc

Boncsarovszki Ferenc

Ferenc szereti a kulináris és kreatív élményeket, a hétvégi reggeleket is szereti változatossá tenni. Legutóbbi posztjában lévő fotókat is érdemes megnézni, aztán megvalósítani.

Galériában az elkészítés menete

Galéria
Kapcsolódó
Így készítsünk tökéletes, gyümölcsös, gyógynövényes jégkockát
Egy-két kreatív ötlettel látványos nyári italunk lehet.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik