Otthon készült

Ez az ország legjobb magyaros étterme

facebook/tanyacsárda
facebook/tanyacsárda
A Tanyacsárda 1973 óta fogadja vendégeit az alföldi kisváros, Lajosmizse szomszédságában.

Az Utazó Magazin 2024-ben is meghirdette hagyományos, az elmúlt év legjobb turisztikai szolgáltatóit díjazó közönségszavazását olvasói és a határon túli magyar médiumok olvasóinak körében.

Az immár 21. alkalommal lebonyolított megmérettetésen 21 hazai és a 10 határon túli szolgáltatót díjaztak, köztük szállodákat, fürdőket, utazási irodát, légitársaságot és éttermeket is.

Az elismeréseket az éttermek esetében több kategóriában adták át, így kihirdették az év legjobb magyaros éttermét, melyet a lajosmizsei Tanyacsárdának ítéltek oda.

A faházas büféként indult vendéglátóhely mára hazánk egyik leghíresebb éttermévé nőtte ki magát: hírét messze elvitték az ország minden tájáról érkező hazai, valamint a külföldi vendégek.

A Budapesttől 71 km-re elhelyezkedő Tanyacsárda 1973 óta fogadja vendégeit az alföldi kisváros, Lajosmizse szomszédságában, és fennállása óta számos rangos elismerésben részesült. Étlapjukon klasszikus, hagyományos és  magyaros ételek találhatóak, konyhája ezért is érdemelt ki számtalan gasztrodíjat.

„Az év magyaros étterme” címet korábban két alkalommal is elnyerte, négy alkalommal pedig a Magyar Turizmus Minőségi Díjat kapta meg a Magyar Turisztikai Ügynökségtől.

facebook/tanyacsárda

A csárda magyaros jellegű, kitűnő konyhája 1999 óta hatszor érdemelte ki az „Év vidéki étterme” címet, s számos gasztronómiai versenyen és kiállításon nyert nemzetközi elismerést – Chevalier- Maison de Qualité, Chaîne des Rôtisseurs -, valamint megkapta a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által alapított, „Az év vendéglátója” díjat is.

Az Utazó Magazin idei díjazottjainak teljes listája IDE KATTINTVA tekinthető meg.

Kapcsolódó
Kiveszőben vannak a magyar csárdák
Természetesen a mostani gazdasági helyzetben az sem mindegy, milyen áron kínálják az ételeket a csárdák.
Olvasói sztorik