Ezekkel a módszerekkel télen is élvezhetjük az alma zamatos ízét

Ne hagyjuk kárba veszni a sok termést!

A nyári időszakban az almatermés bőséges és ízletes, de gyakran többet szüretelünk, mint amennyit azonnal fel tudunk használni. Ezekkel a módszerekkel még télen is élvezhetjük a finom almáinkat, írta a Magyarországom.

Fagyasztás A fagyasztás egy egyszerű és hatékony módja az alma elrakásának.

Almalekvár

Az almalekvár készítése nemcsak ízletes, de tartósított formában is megőrzi az alma ízét.

pixabay

Almabefőtt

Az almabefőtt szintén remek módja az alma tartósításának.

Szárított alma A szárított alma egészséges és tápláló csemegévé válik a téli hónapokban.

pixabay

 “Napi egy alma – az orvost távol tartja.”

Kapcsolódó
Egyszerűen elkészíthető almakompót, a régi idők kedvelt íze
A régi időkben elképzelhetetlen lett volna nélküle a vasárnapi ebéd, amikor a rántott hús kapott helyett az asztalon.