Főtt kukoricás fagyit is árulnak már a Balatonnál Nem szokványos, annyi biztos. Sokszínű Vidék 2024. 08. 05. 14:21 fagyi
Megválasztották a Savaria Fesztivál legjobb borát A nedűket augusztus 22-25. között kóstolhatja majd meg a karneváli közönség Szombathelyen a Borok Utcájában. Sokszínű Vidék 2024. 08. 02. 15:58 legjobb bor
Így marad friss télig a most leszedett paradicsom A legújabb trükk szerint ősszel, de akár télen is lehet szerencsénk "friss" paradicsomhoz. Sokszínű Vidék 2024. 08. 01. 17:54 fagyasztás
Ez lett az ország kenyere 2024-ben Az idei év Szent István napi kenyerét az 1991-ben alapított, magyar családi tulajdonban álló Balmaz Sütöde Kft. fejlesztette. Sokszínű Vidék 2024. 08. 01. 14:33 szent istván napi kenyér
Kihirdették a Magyarország Tortája 2024 verseny győztesét A 2024. évi versenyt a „Szuperélelmiszer” témakörben hirdette meg a cukrász szakmai szervezet, Sokszínű Vidék 2024. 08. 01. 12:47 ország torta
Mesés nyári káposzta az év strandétele 2024-ben A Balatoni Kör idén tizedszer hirdette meg Európa máig egyetlen strandétel versenyét. Sokszínű Vidék 2024. 07. 31. 12:16 év strandétele 2024
Megválasztották Magyarország idei tortáját Augusztus 1-én jelentik be, melyik torta nyerte a Magyarország Tortája 2024 címet. Cikkünkben megismerhetjük a hat döntőst, közülük a lehetséges győztest! Sokszínű Vidék 2024. 07. 30. 06:15 magyarország tortája
Új életre kelti a fát és a vasat a zalai szobrász Az újrahasznosítás jegyében kezdett alkotni, ma már ez az élethivatása. Dobó Csaba 2024. 07. 29. 06:15 kézműves
Nassnak is tökéletes a rántott kovászos uborka Érdemes kipróbálni, hihetetlenül finom. Sokszínű Vidék 2024. 07. 28. 07:15 rántott kovászos uborka
Aggódnak a bécsi szelet jövőjéért egy osztrák tartományban Eddig 20 étterem kapott rántott hús-támogatást. Sokszínű Vidék 2024. 07. 27. 17:58 rántott hús
Minden rekordot megdöntött az idei Év strandétele verseny Tízen jutottak a döntőbe. Sokszínű Vidék 2024. 07. 25. 12:52 év strandétele 2024
Most kell gyűjteni a diófa gyógyító leveleit Júliusban legideálisabb a gyűjtése, amikor már szép sötétzöld a színe, de még nem jelennek meg rajta a rozsdafoltok. Sokszínű Vidék 2024. 07. 24. 07:15 dió
Öt ok, miért együnk több csillagtököt A patisszon sokféleképpen használható és szervezetünknek is jót tesz. Sokszínű Vidék 2024. 07. 22. 17:00 csillagtök
Ezért vágják be a kenyerek tetejét Praktikus és történelmi okai egyaránt vannak. Sokszínű Vidék 2024. 07. 19. 16:55 kenyér
Így lesz makulátlanul tiszta a fa vágódeszka Soha ne tegyünk mosogatógépbe! Sokszínű Vidék 2024. 07. 17. 07:15 konyhai praktika
Hűsöljünk görögdinnyés granitával! A szicíliaik kedvenc finomsága segít elviselni a hőséget. Sokszínű Vidék 2024. 07. 16. 16:54 fagylalt
Kiváló minőségű az idei szuperédes magyar kukorica A csemegekukorica ízét elsősorban a benne lévő cukortartalom határozza meg, amely zsenge, úgynevezett tejes-érési állapotában a legnagyobb. Sokszínű Vidék 2024. 07. 15. 11:36 csemegekukorica
Okostányér készült óvodásoknak Terítéken az egészséges táplálkozás 4-6 éveseknek. Sokszínű Vidék 2024. 07. 14. 17:54 dietetikus
Fedezzük fel a modern táplálkozás egyik csodafegyverét Egészséges, finom, frissítő, tápláló, könnyen elkészíthető! Morvai Linda 2024. 07. 14. 06:15 gyümölcs
Balatoni gasztrokincs lett a szepezdi bakter háza Az épület jellegét és nevét megtartva beírta magát a balatoni gasztrotérképre. Sokszínű Vidék 2024. 07. 13. 05:05 bakterház
Ezeket az ételeket soha ne rakjuk a fagyasztóba A mélyhűtő segíthet abban, hogy csökkentsük az élelmiszer-pazarlást, de nem minden ételt szabad benne tárolni. Sokszínű Vidék 2024. 07. 10. 07:15 fagyasztó
100 éve találták fel a cézársalátát: ez az eredeti recept A közhiedelemmel ellentétben nem Julius Caesarról kapta a nevét. Sokszínű Vidék 2024. 07. 08. 18:56 saláta
Így lett „balatoni” az argentin hekk 12 ezer kilométert utazik a balatoni strandokig a hekk. Sokszínű Vidék 2024. 07. 06. 17:53 balaton
Grillsütő tisztítása egy fej hagymával Az odaégett szennyeződéseket is eltávolíthatjuk ezzel a módszerrel. Sokszínű Vidék 2024. 07. 05. 18:58 grillezés
A madarak kedvenc elesége: madárkalács készítése lépésről lépésre A madárkalács nagyon kelendő csemege, amit nagyon sok madárvendégem fogyaszt.
Fedezd fel a természetet télen is: izgalmas beltéri látogatóközpontok Programlehetőségek téli kirándulás helyett vagy mellett.
Ilyen az, amikor karácsonykor virágba borul a kövirózsa Póta Sándornét a tekintélyes méretű kövirózsa pompás virágokkal ajándékozta meg.