Virágzó vidékünk

Dübörgő zenei fesztivállal köszöntik a nyarat a Robinson-szigeteken

Festői környezetben 3 napon át szól majd a zene.

A kilencvenes évek elején helyi vízügyi szakemberek adták az ötletet, hogy a szécsényi sóderbánya tavat az Ipollyal összekötő csatorna gátjaival védett területen létre lehet hozni egy 160 hektáros vizes élőhelyet, melyből a hasznosítható terület 65 hektár nagyságú. A lehetőségeket, a térség turisztikai kínálatát felmérve a tulajdonosok úgy döntöttek, hogy – a földterület tulajdonjogi rendezése után – tíz hektáron létrehoznak egy felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt elfoglaltságot kínáló szabadidőparkot. Ezen a vadregényes tájon, a természet e mesés ajándékára álmodták meg a helyi lokálpatrióták a Robinson-szigeteket.

Távol a virtuális mindennapok és a számítógépek világától, testnek és léleknek is feltöltődés, ha az ember ezt a miliőt választja kikapcsolódása helyszínéül. Nem véletlen, hogy a Robinson-szigetek egyre népszerűbb a horgászok körében, mind több cég választja csapatépítő tréningje helyszínéül, és iskolai táborok sokaságát szervezik ide. A festői környezetben 35 darab fűthető faház és két közösségi ház, sátorverésre kijelölt hatalmas terület, valamint tűzrakó- és bográcsozó-helyek szolgálják a természetes életmódot kedvelők igényeit.

Ha nyár, akkor szabadság, szórakozás, buli, fesztivál!

Ezúttal olyan programot szerveznek a Robinson-szigeteken, melyhez hasonló volumenűt a környék, de talán Nógrád megye sem látott. 2018. június 15-17. között kerül sor arra a 3 napos nyárköszöntő minifesztiválra, melynek keretében a hétköznapok darálójából, no és a tanév végeztével az iskolapadból kilépve különleges világba csöppennek a résztvevők.

A természet lágy ölén három napon át dübörög majd a zene 35 fellépővel , a stílusok között pedig mindenki megtalálhatja a kedvencét. A péntek a rocké, a szombat a mulatósé és a retróé, a vasárnap pedig ismert DJ-ké és a minimal technóé. Mivel pedig egy kicsi mozgás mindenkinek kell, szombaton Rubint Rékával sportos betétprogramot is kínálnak a szervezők valamint a TESLA zöld sportautóját is kipróbálhatják a szerencsések!

PÉNTEK INGYENES

Rock

Metamorph – Helldiver zenekar – Elmezavar – Rock Dj. Set – Hütter

SZOMBAT

Mulatós

Kis Grófo – Jolly & Suzy és a Románcok Csillagai – Nótár Mary Production

Retro

Kozmix – Kerozin – CORY a.k.a HAPPY GANG – Csordás Tibi – (exFiesta) – Ámokfutók – Betty Love – Mr. Rick – Retro – Josh – Spigiboy – Persik Szabolcs

VASÁRNAP

Disco+Minimal

RNB sztárok GWM Burai  Lévai CURTIS és Magyarország legnépszerűbb DJ.-i
Szecsei – Purebeat – Daniel Nike – Strong R. – Newik – Bricklake – Rick Sawyer – Earth n Days – PRYCE – Pete – Taylor B.

A fesztivál teljes ideje alatt street fooddal, italpultokkal, gyermekjátékokkal, szabadidős programokkal várják a vendégeket. 12 év alatt szülői felügyelettel a rendezvény ingyenes! Akik a helyszínen szeretnék tölteni a 3 napot, azok a faházakban szállhatnak meg, illetve a sátorral érkezők a tábor területén üthetik fel ideiglenes tanyájukat. A zenei kínálat rendkívül változatos, a környezet csodás, ezért a szervezők remélik, hogy a fesztivál minden egyes perce felejthetetlen tanévzáró és nyárindító élményt nyújt majd minden résztvevőnek.

További információk a Robinson Fesztivál Facebook-oldalán találhatók.

Szponzorált tartalom

A cikk a Robinson R Kft. támogatásával készült.

Olvasói sztorik