Virágzó vidékünk

Hagymatikum lesz az ország legnagyobb tortája

Születésnapi édességünnep a makói Hagymatikumban.

Idén ünnepli hetedik születésnapját a makói Hagymatikum. Működésének hét éve alatt a fürdő a régió egyik legkedveltebb és leglátogatottabb üdülőhelyévé vált, ahová a szomszédos országokból is szép számmal érkeznek a gyógyulni, fürdeni, pihenni és kikapcsolódni vágyók. A Makovecz Imre által tervezett fürdőkomplexum sokszínű programkínálattal várja az érdeklődőket január 19-én.

Szombaton a programok 11 órától kezdődnek, s egészen 23 óráig tartanak

– tudtuk meg Lajtosné Papp Noémitől.

Európa legjobb családbarát fürdője lett a makói Hagymatikum
A díjat ünnepélyes keretek között adják át Londonban.

A marketing csoportvezető tájékoztatása szerint a vidám rendezvényt – a korábbi évek szülinapi bulijaihoz hasonlóan – idén is egy konkrét tematika köré szervezték. Az idei téma az édességek és csokik világa. A korábbi évekhez hasonlóan most is lesz csokis-szauna szeánsz, a gyerekeknek csokival rajzolás és linzerkészítés. A fürdő legnagyobb élménymedencéjében este disco-habparty is megrendezésre kerül, melyet vízben és szárazon egyaránt élvezhetnek a táncoslábúak.

A tavalyi év Muffin-tornya után szombaton egy csokoládéból, marcipánból és grillázsdarabokból megalkotott, impozáns épület-makett lehet majd megkóstolni

– emelte ki Lajtosné Papp Noémi.

A szombat délután legfőbb eseménye minden bizonnyal az óriás tortaszobor bemutatása, majd közös elfogyasztása lesz.

Fotó: Facebook/Makói Hagymatikum Fürdő

Délután fél 2-kor leplezik le az “ország legnagyobb Makovecz-épületét megformázó édesség makettjét”. Az új magyar rekordnak számító tortát a leleplezés után – mint új magyar rekordert – remélhetőleg hitelesítik. A gigantikus édességszobor két és fél méter széles és majd egy méter magas lesz. Fürödni vágyóknak, édesszájúaknak és táncolni szeretőknek egyaránt vidám kalandokat ígér a Hagymatikum szombati születésnapja.

Kiemelt kép: MTI/Rosta Tibor

Olvasói sztorik