Virágzó vidékünk

Tengervizes medencében is fürödhetünk Zalakaroson

A teljes rekonstrukció megtartotta az épületrész egyedi atmoszféráját, formavilágát és stílusjegyeit.

Átadták a Zalakarosi Fürdő teljes körű rekonstrukción átesett gyógycentrumát. Beltéren egy különleges sós vizű medencét, valamint gyógyvizes és termálvizes medenceegyüttest, kényelmes pihenőtereket is kialakítottak, írja a termalfurdo.hu.

A több mint 25 éves gyógycentrum kupolás medenceterének és a hozzá tartozó gyógykertnek a teljes körű rekonstrukciója 2018 októberében vette kezdetét. A hatalmas beruházás tíz hónap alatt készült el a fürdő 1000 négyzetméterén.

A gyógycentrum kupolás medencetere és a vele közvetlen kapcsolatban álló gyógykert mindig a fürdő egyik zászlóshajója volt, a komplexum kiemelt szolgáltatásait képviselte a nyitását követő két évtizedben, így van ez most is

– nyilatkozta Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő Zrt. vezérigazgatója.

A teljes rekonstrukció megtartotta az épületrész egyedi atmoszféráját, formavilágát és stílusjegyeit. Új tetőszerkezet épült, cserélték a nyílászárókat, megújult a fogadótér a hozzá tartozó vizesblokkokkal együtt.

Különleges fejlesztésként kialakítottak bent egy tengervizes, azaz sós vizű medencét, valamint gyógyvizes és termálvizes medenceegyüttest, kényelmes pihenőtereket hoztak létre.

A késő őszig nyitva tartó gyógykertben a meglévő ősfákkal övezett parkban új növényzettel is várják a pihenni vágyókat.

Az épület felújításával a fürdő vendégei magas színvonalú pihenőzónát kaptak, ahol a minőségi pihenés, a csendes környezetben való kikapcsolódás és feltöltődés áll a középpontban.

Kiemelt kép: Youtube

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik