Virágzó vidékünk

Házhoz viszik a könyveket a járvány idején Pázmándon

A remek kezdeményezéshez gratulálunk.

A könyvtár házhoz megy! – ígéri Kemény Botond, aki a Facebookon hirdetett ezzel a névvel könyvtári szolgálatot Pázmándon,  a pázmándi diákok, szülők és minden olvasó számára.

Kedves pázmándi Diákok, Szülők és Tisztelt Olvasóink! A kialakult rendkívüli helyzetben könyvtárunk speciális lehetőséget kínál Önöknek !
Elsősorban tanulóink olvasói igényeinek kielégítésére gondoltunk. A célunk az, hogy a tanulmányok zavartalan folytatásához szükséges művek e nehéz időszakban is mindenki számára hozzáférhetőek legyenek. Abban szeretnénk segítséget nyújtani, hogy – a személyes érintkezést elkerülve – otthonról
– tudják megtekinteni könyvtárunk kínálatát,
– tudjanak válogatni, keresni könyvkészletünkben,
– és meg is tudják rendelni a kiválasztott művet, melyet eljuttatunk az Ön otthonába

– írja a pázmándi könyvtár vezetője.

A rendeléseket online lehet leadni,  A kölcsönözhető könyvek listája, a könyvtár állománya a Székesfehérvári Vörösmarty Mihály Könyvtár honlapján (vmk.hu) keresztül érhető el. Kemény Botond pedig rögzíti a kéréseket, kikeresi a könyveket, lekönyveli azokat, majd a megadott címre ki is viszi.

Kesztyűben és maszkban dolgozom, így a könyveink jelenleg biztosan nem fertőznek, a visszahozott könyveket pedig fertőtlenítjük. Rendeljen bátran! Olvasson sokat! Vigyázzunk egymásra!

– fogalmaz.

A szolgáltatás ötletéhez szívből gratulálunk.

Kiemelt kép: Pixabay

Magyarok a nagyvilágban: ,,Az élet fagyva van s megdermedett"
A koronavírus az egész világot sújtja. Külföldön élő magyarokat kérdeztünk arról, ők hogyan élik kint a mindennapokat.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik