Virágzó vidékünk

Utcazenétől lesz hangos Tokaj belvárosa a hétvégén

Kerekes Sándor
Kerekes Sándor
Helyi ízekből és kiváló borokból sem lesz hiány.

Immáron negyedik alkalommal, szeptember 10-12 között rendezik meg Tokajban a Tokaji Gasztronómiai Szieszta & Tokaji Utcazene Fesztivált.

Ezen a hétvégén ismételten különös hangulat uralja Tokaj utcáit, tereit. Az utcazene. Az akusztikus hangzások, a fantasztikus előadások az egész várost különleges hangulatba hozzák. Nem lehet majd úgy végigmenni egy utcán sem, hogy ne hallanánk valamelyik utcazenész vagy csapat előadását. Speciális hangszerek, különleges zenék, stílusos előadók, egybefoglalva nagyon színes és egyedi program várható.

Kerekes Sándor

Mindemellett helyi termékek és kiváló tokaji borok teszik teszik teljessé, gasztronómiai élménnyé a 3 napot.

16 helyszín – több mint 300 zenész
92 formáció – 460 koncert – előadások

A Tokaj Kincsei Egyesület, a BAZ Beer és Open Mic Budapest és nem utolsó sorban a város lakói lelkesen szervezték a nem mindennapi programot. A napokban elkészült az Esernyő utca is, ami a látvány mellett az összefogást is szimbolizálja. Az esernyőkre Hegyalja 27 településének neve és a támogató vállalkozók neveit írták.

Ugyancsak az együttműködést jelképezik a kihelyezett zászlók is. 1.000 db zászló, melyen 182 vállalkozás, cég, borászat, egyéb szervezet neve szerepel. A Tokaj Kincsei Egyesület tagjai mindent megtettek azért, hogy a hétvégi rendezvény jó hangulatban teljen.

Kerekes Sándor

A részletes program ITT olvasható.

Ízelítő a tavalyi hangulatról

Kapcsolódó
Töksétányt is építenek az őrségi fesztiválon
Egy év kihagyás után újra megrendezik az Őrségi Tökfesztivált.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik