Virágzó vidékünk

Bezár a Hotel Lycium, az Aquatikum viszont nyitva marad Debrecenben

facebook/Aquaticum Debrecen SPA
facebook/Aquaticum Debrecen SPA
A fürdőkomplexumban kisebb változtatásokra kényszerültek.

Debrecenben senkinek nem kell lemondania a vízi élményekről, a Mediterrán Élményfürdő, a Termálfürdő, a gyógyászati részleg, valamint az Aquaticum Termál és Wellness Hotel٭٭٭٭ is a megszokott minőséggel áll a wellness-kikapcsolódás szerelmeseinek szolgálatában

– közölte a Aquaticum Debrecen Kft..

A társaság közleményében hangsúlyozta, hogyy az Aquaticum Debrecen SPA egységeinek összes szolgáltatása elérhető lesz egész évben, a megemelkedett energiaárak és a gazdasági helyzet ellenére is.

Az elmúlt hónapokban az Aquaticum Debrecen SPA minden egységét érintő beruházást hajtottunk végre, amely lehetővé teszi, hogy ne távhővel, hanem termálvizünk hőenergiájával fűtsük létesítményeinket. Ugyanakkor az üzemelési költségek még így is soha nem látott mértékben emelkedtek, a kialakult nehéz gazdasági helyzetben ezért néhány kisebb változás bevezetésére kényszerül fürdőkomplexumunk. Egyes belépőtípusok ára emelkedik, ugyanakkor nem áll szándékunkban a költségnövekedést teljes mértékben áthárítani vendégeinkre. Minden érintett belépő esetében a lehető legkisebb jegyáremelkedés bevezetése volt a cél. Az árak mellett az egyes egységek nyitvatartási időszaka módosul, különösen az alacsonyabb forgalmú, hétköznapi idősávokban

– fogalmaztak.

A változások október 24-én, hétfőn lépnek életbe, a részletek IDE KATTINTVA találhatók.

Számos különböző gazdasági modell értékelését követően a társaság üzemeltetésében működő üzleti szálloda, a debreceni Hotel Lycium٭٭٭٭ vonatkozásában – a tulajdonos Debreceni Vagyonkezelő Zrt-vel egyetértésben – viszont úgy döntöttek, hogy a több száz millió forinttal megemelkedő rezsiköltségekre is tekintettel a szálloda tervezett megújítási programját előre hozzák, így november 15-től a hotel átmenetileg bezár.

A Hotel Lycium٭٭٭٭-ban meglévő foglalással rendelkező egyéni utazók kiértesítése megkezdődött, elhelyezésükre alternatív lehetőséget ajánlanak fel.

Kapcsolódó
Bezárt a fedett élményfürdő és uszoda Zsóryban
A komplexum gyógyfürdő része azonban nyitva marad.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik