Virágzó vidékünk

Kényeztető farsangi fesztiválokkal várják a vendégeket Kiskunmajsán

A februári rendezvényeken főszerepben a galamb és a kocsonya a Jonathermál Gyógy- és Élményfürdőben.

Nincs az évnek olyan hónapja, amikor a fürdőzésre és kikapcsolódásra vágyóknak ne kínálna valamilyen emlékezetesnek kínálkozó programot a kiskunmajsai Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő.

A tavaszi húsvéti kempingtalálkozók, a nyári levendulaszüretek, az őszi Márton-napi libalakomák és megannyi más program vendégek sokaságát csábítja a festői környezetben lévő fürdőbe és az intézmény kempingjébe.

Képgalériánkban egy kis ízelítő a komplexumról és a korábbi programokról

Galéria

A tél végéhez közeledve, a farsangi időszakban 2023 februárjában két izgalmasnak és szórakoztatónak ígérkező programmal várják az érdeklődőket a Jonathermálba, ahol ezúttal is felejthetetlen időtöltést kínálnak a látogatóknak.

Február 17-19. között “Tátsa a száját nálunk!” elnevezéssel kerül sor a Farsangi sült galamb váró fesztiválra, míg február 24-26. között “Pislog, mint béka a majsai kocsonyában” szlogennel rendezik meg a Farsangi kocsonya partit.

Amit mindkét rendezvényre egységesen kínálnak:

  • 2 éjszaka szállás standard/superior motelszobában,
  • 2 napra napi fürdőbelépő,
  • 1 alkalomra éjszakai fürdőbelépő,
  • 1 alkalomra kényeztető aroma hátmasszázs,
  • szauna, gőzkabin, sókamra, pezsgőfürdő használata
  • különleges gasztroélmény a Lópofa Csárdában.

A Jonathermál Motel a kempinggel együtt 5 hektáros parkosított területen fekszik Kiskunmajsa belvárosától mintegy 3 kilométerre, a fürdő tőszomszédságában. A barátságos, gondozott, természetközeli környezetben néhány nap alatt feltöltődhetünk, de akár hosszabb kikapcsolódásra is alkalmas az év bármely szakában.

A február 17-19. közötti Farsangi sült galamb váró fesztivál – melynek részvételi feltételei és teljes programja IDE KATTINTVA ismerhető meg – csúcspontja a Jonathermál mellett lévő Lópofa Csárdában szombaton este a galambból készült vacsora lesz galamb becsinált levessel, töltött vagy párizsi bundában sült galambbal, melyet az éjszakába nyúló retro buli követ majd.

Hasonlóan izgalmas gasztronómiai kalandnak ígérkezik a február 24-26. közötti Farsangi kocsonya parti – ennek részvételi feltételei és teljes programja IDE KATTINTVA ismerhető meg -, melyen a szombati ebéd során 5 féle kocsonyát – majsai, szárnyas, halas, zöldséges és békás – kocsonyát kóstolhatnak meg a résztvevők. Ezen a rendezvényen sem marad el a különleges, élőzenés szombati vacsora, melyet a Jonathermál Zrt. rendezvénytermében tartanak.

A fürdő

A fürdő egész évben folyamatosan működő háromgenerációs fürdő, ahol a család minden tagja felüdülhet a parkosított, sportolási lehetőségekkel is ellátott környezetben, a kül- és beltéri gyógy-, csúszdás-, hullám- és élménymedencékben.

 

A termálvizes és gyógymedencék zömében a fedett csarnokban kaptak helyet, kivéve a kültéri körmedence.

 

Az élménymedence nyitva tart a péntek és szombati éjszaki fürdőzés idején is minden évszakban, és kortól függetlenül mindenkinek felejthetetlen élményt biztosít élményelemeivel: dombcsúszda, pezsgőágyak, vizes barlang, gejzír, buzgárok, dögönyözők, masszírozók, vadvízi folyosó, pezsgőfürdő sziklacsobogó, vízgomba…

További információ és szállásfoglalás a farsangi fesztiválokra a Jonathermal Gyógy- és Élményfürdő oldalán. Telefon: 06/77 481-855

Szponzorált tartalom

A cikk a Jonathermál Zrt. támogatásával készült.

Kapcsolódó
Kiskunmajsán megmutatják a szüret igazi arcát
Szeptember 18-án rendezik a szüreti fesztivált a Jonathermál kempingben, ahová szeretettel várják az érdeklődőket.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik