Virágzó vidékünk

Nőnapi kedvezményekkel kedveskednek a hölgyeknek a termálfürdők

Miskolctapolca Barlangfürdő és Aquaterápia/Facebook
Miskolctapolca Barlangfürdő és Aquaterápia/Facebook
Kedvezményes jegyárak, szaunaszeánszok, programok várják a hölgyvendégeket.

Hazánk több termálfürdője is megünnepli a nőnapot. A hölgyvendégek fürdőnként más-más kedvezmények közül válogathatnak. Több helyen olcsóbb belépőkkel, szaunaprogramokkal, fürdőbulikkal várják az érdeklődőket, írja a termalonline.hu.

Miskolctapolcán éjszakai fürdőzésre csábítanak március 11-én a Barlangfürdőben. Este 6 és 10 óra között tematikus szaunaszeánszokkal is kedveskednek az ide látogatóknak.

Igalon március 11-én és 12-én várják nőnapi programokkal az érdeklődőket. Ekkor minden 18 év feletti hölgyvendéget masszázskuponnal ajándékoznak meg, de ingyenes szaunaszeánsz és medencebál is várja a vendégeket.

Hajdúszoboszlón március 8-án minden érkező hölgy csokoládét kap ajándékba, de nőnapi szaunaszeánszokra is készülhetnek az ide látogatók.

Demjénben zenés nőnapi fürdőbál lesz március 3-án és 4-én. Péntek este minden hölgyvendég tombolán vehet részt, szombaton este pedig az első 50 hölgyet welcome drinkkel várják.

Ezeken kívül is számos hely ajánl kedvezményeket. Barcson, Cserkeszőlőn, Hajdúnánáson kedvezményes belépő, Pesterzsébeten izgalmas show, Csongrádon zenés vízi torna és szaunaprogramok várják a hölgyeket.

Az időpont, az árak és az élmények helyenként eltérőek lehetnek, ezekről a fürdők honlapjáról érdemes tájékozódni.

Kapcsolódó
Újranyit két hangulatos vidéki termálfürdő
Ráadásul ugyanazon a napon.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik