Virágzó vidékünk

Megnyitott a Balaton legújabb topszállodája

Keszthelyi TV
Keszthelyi TV

Május elsején átadták Keszthely legújabb szállodáját, a négy csillag superior besorolású Sirius Hotel közvetlenül a Balaton-parton nyújt minőségi szolgáltatást a vendégeknek.

A Keszthelyi TV beszámolója szerint a Sirius Hotel épülete összesen tizenegyezer négyzetméter alapterületen fekszik. 128 elegáns szobát, valamint lakosztályokat alakítottak ki a legújabb szállodában. Kikapcsolódást nyújt majd hét medence, valamint tíz szauna attrakciós wellness kínálattal készülnek a szezonra. Két étterem, három bár is várja majd az ide érkező vendégeket.

A város számára reméljük, hogy még több vendéget, még több családot, még több gyerekeket, felnőtteket jelenthet, az biztos. Mind vendég szempontból, és szerintem dolgozók szempontjából is. Hatvanöt fős személyzettel fogunk indulni, úgyhogy bízunk benne, hogy egy kicsit a munkaerőpiacnak is itt a környéken jót fog tenni majd

– mondta Bihari Dávid szállodaigazgató.

A szálloda avatóünnepségén Manninger Jenő, Keszthely polgármestere köszönetét fejezte ki azoknak, akik hozzájárultak az újabb szálloda létrehozásához. A Sirius Hotel a Kisfaludy programnak köszönhetően épül meg Keszthelyen.

Ez egy olyan hotel, ami, ha valaki bejön ide, látja, hogy nagyon szép, belülről is. Kiváló szobák vannak. Láthatóan nagyon felkészültek a jó szolgáltatásra. Persze az igazi értéke az, hogy a keszthelyi Balaton-parton van. Nekünk is ez az értékünk, úgyhogy a Helikon hotellel együtt én azt gondolom, most már Keszthely is elmondhatja, hogy vannak megfelelő szállás- és férőhelyei. Programokkal együttműködve a város is együttműködik a szállodákkal, hogy minél többen jöjjenek, és hogy minél több vendég legyen és élettel teljen meg ez a part

– fogalmazott.

A wellness részleg és az étterem várhatóan nem csak a szállóvendégeknek lesz nyitott, mindenki használhatja. Az épületet körülvevő területen parkolókat építettek és a Balaton-parthoz méltó zöldövezeti zónákat, parkot alakítanak ki a későbbiekben.

Kapcsolódó
Közel kétmillió forint négyzetmétere egy új, balatoni ingatlannak
A Zala megyei ingatlanpiacon például már 42 százalékkal többet költöttek idén a vevők, mint 2020-ban.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik