Virágzó vidékünk

Ismét az angyalok fővárosa lett Tata

Facebook/Kristály Imperial Hotel & Esterházy Étterem
Facebook/Kristály Imperial Hotel & Esterházy Étterem
Több mint 300 rászoruló gyermek szerény álma válhat valóra.

A Kristály Imperial Hotel az idén is kívánságokkal díszítette fel karácsonyfáját, hogy szebbé tehesse a rászoruló, nehéz sorsú gyerekek ünnepét. A jótékonysági akciósorozat nyítányaként Pál Feri atya tartott előadást a Pálma Rendezvényházban, de a tatabányai kézilabdázók is csatlakoztak az akcióhoz, írta a Komárom-Esztergom Vármegye Hírportál.

„Hogyan lesz az élettapasztalatból életbölcsesség” címmel tartott előadást Pál Feri atya Hotel Pálma Rendezvényházában, mely a Kristály Imperial Hotel „EGY DOBOZ EGY MOSOLY” ajándékozási kampány nyitóeseménye volt.

A MOL Tatabánya kézilabdázói idén is a nemes, immár sokadik alkalommal életre hívott kezdeményezés mellé álltak. Segítettek például a kis kívánságkártyák mellé adott mézeskalácsok csomagolásában és szortírozásában is

– nyilatkozta a hírportálnak Borsodi Imre, a Kristály Imperial Hotel & Esterházy Étterem PR-menedzsere.

A szakember hozzáfűzte:

A kívánságfa a Pálmából hétfőre már át is került a hotel aulájába. Szép számmal fogytak már róla álmok és vágyak, de még bőven akadnak teljesítésre váró kívánságok, amelyekkel egy-egy rászoruló gyermek karácsonya tehető szebbé.

A szervezők az ajándékokat december 6-ig várják a szálloda recepciójára, csomagolatlan dobozban. Az adományokat az ünnepi időszakban kapják meg a fiatalok, hogy a karácsonyt nekik is szebbé tudják varázsolni.

Kapcsolódó
Ingyenesen látogatható idén a Karácsonyház
Gödöllőre már megérkezett a karácsony.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik