Virágzó vidékünk

Bámulatos fotókon az áradó Tisza

Seres László
Seres László
A Tisza áradás idején elképesztő látványt nyújt, kiváltképp a magasból pásztázva az alant elterülő tájat.

Ismét duzzad a folyók vize, olyannyira, hogy több helyen árvízvédelmi készültség van érvényben. Árad többek között az Ipoly, a Sajó, a Bodrog és Tisza. Ezeken a helyeken a víz medréből kilépve, újra uralma alá vette a környezetében lévő vidéket.

Seres László

Seres László gyönyörű drónfotókon meg is örökítette az áradó Tisza vadregényes szépségét.

Érden lakom, négy éve foglalkozom hobbi szinten drónfotózással. Munkám során sok helyen megfordulok az országban, ilyenkor, ha az időm és az időjárás is engedi, előveszem a drónom és lövök pár fotót az éppen utamba eső, legközelebbi látványosságról

– mesélte László a Sokszínű vidék megkeresésére.

Seres László

Legutóbb a Tiszánál tartózkodott, és meg is örökítette természeti szépségét. Hiszen a folyó minden évszakban más és más arcát mutatja, most áradás idején pedig talán még különlegesebb látványt tartogat, kiváltképp a magasból pásztázva az alant elterülő tájat.

Ezt a tiszafüredi fotósorozatot is csak úgy spontán készítettem, épp arra vitt utam, és ha már ott voltam fel is engedtem a drónom. Az időjárás is engedte szerencsére, szép napos idő volt, a szél sem fújt. A tiszafüredi albatrosz kikötő és kemping területén voltam, és ott tapasztaltam a megáradt Tiszát

– részletezte az élményét.

Seres László

László számára a drónfotózás a kiteljesedés, aminek köszönhetően egészen különleges nézőpontból lehet látni azt, amit szeretne megörökíteni.

Szeretem ezt a különleges nézőpontot, ez szerintem ad egy plusz információt az adott témáról. Akár mondjuk egy vár megközelítéséről, elhelyezkedéséről amit ugye a levegőből jobban látni. A képeimmel szeretek ötleteket adni másoknak is, hogy látogassanak el akár egy eldugott kis kápolnához, középkori templomromhoz vagy mondjuk egy szép magyar várhoz is az országban

– osztotta meg azokat a helyszíneket, amiket nem csak, hogy szívesen látogat, de egyedi hangulatú fotókat is készít róluk.

Az alábbi galériában az áradó Tiszáról készült különleges fotóit lehet megtekinteni.

Galéria

Seres László drónfotó és videó Facebook oldalán időről-időre megossza élményeit és felvételeit, amit figyelemmel követhet mindenki, aki egyedi fotókat szeretne látni hazánk értékeiről.

Kapcsolódó
Bámulatos fotókon a víz alatt álló Gemenc
A bajai természetfotós arra törekszik , hogy másoknak is átadhassa a gemenci életérzést, az ember és a természet közötti harmóniát.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik