Virágzó vidékünk

Féláron kínálják kedvencünket a Csokifagyi Napján

pixabay
pixabay
A Csokifagyi Napjához csatlakozó fagyizókban egy gombóc csokifagyit biztosan fél áron adnak, de egyes helyszíneken akár többet is ehetünk.

Harmadik alkalommal rendezik meg a Csokifagyi Napját, idén is június 7-én, igazodva a nemzetközi naphoz, hiszen évek óta ezen a napon ünneplik a csokoládéízű fagylaltot a világ más helyein is. A szervezők remélik, hogy ezen a napon mindenki eszik 1 gombóc csokoládéfagyit, ami máig a legkedveltebb 5 íz egyike, írta a We Love Budapest.

Fontos, hogy csak a helyben fogyasztott csokoládéfagyira érvényes idén is a kedvezmény.

A csatlakozó fagyizókban egy gombóc csokifagyit biztosan fél áron adnak, de egyes helyszíneken akár többet is ehetünk.

A Csokifagyi Napjához bármelyik fagyizó és cukrászda ingyenesen csatlakozhat. A Csokifagyi Napja Facebook-oldalán vagy honlapján, így érdemes az eseményt követni, hiszen a korábbi években is még az esemény napján, az utolsó percekben is csatlakoztak cukrászdák.

Izgalmas és számunkra is örömteli az a trend, ami azt mutatja, hogy egyre több helyen tartják fontosnak a jó minőségű alapanyagok használatát és a vevők egyedi igényeit. Ezért is van már vegán és cukormentes fagyi is több csatlakozónál. Nagy öröm számunkra, hogy egyre többen csatlakoznak az eseményhez évről évre

– mondta el Kovács Ádám szervező.

A fagyizók listája itt ltalálható.

Kapcsolódó
Ez lett az év fagylaltja 2024-ben
A korábbi évek díjnyertes magyar fagylalt remekeivel együtt összesen 130 féle fagylaltot kínáltak a kecskeméti rendezvényen.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik