Virágzó vidékünk

Férj és feleség is polgármester lenne egy rábaközi faluban

pixabay
pixabay
Mindketten indulnak az önkormányzati választáson.

Új és régi, ismert és kevésbé ismert jelöltek kérik a június 9-i önkormányzati választáson a szavazópolgárok bizalmát. Vannak települések, ahol gyakorlatilag már most eldőlt a voksolás, hiszen egyetlen polgármesterjelölt van, és képviselőnek is éppen annyian indulnak, amennyit a helyiek megválaszthatnak. Bizonyára olyan városok és falvak is lesznek, melyekben szoros küzdelem és csupán néhány szavazat dönt majd, írta a Kisalföld.

A portál a választással kapcsolatos érdekességeket gyűjtött össze a Rábaközből, és talált is két nem mindennapi esetet.

Férj és feleség „csap össze” a Téti járásban Árpáson.

Ritterwald Zsolt és Ritterwaldné Gerencsér Eleo­nóra is jelöltette magát a faluban, így próbálják legyőzni Szabóné Kovács Alice Mária jelenlegi polgármestert.

Még egy házaspár is van a rábaközi jelöltek között, bár ők más-más településen próbálkoznak. Hajós Szabolcs Bősárkányban indul, ahol Takács László az ellenfele. Neje, Hajós Melinda a szomszédos Maglócán igyekszik elhódítani a tisztséget Drobina Gyula jelenlegi polgármestertől.

Korábban egy másik érdekes sztoriról is írtunk, miszerint apa és fia is polgármester akar lenni egy vasi faluban. Ezt a cikkünket alább olvashatják.

Kapcsolódó
Apa és fia is polgármester akar lenni egy vasi faluban
Mindketten indulnak a június 9-i helyhatósági választáson.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik